Scraptacular Design

 

Bugs & Bees: Spelen met Inkt en Papier.... en met Bijtjes, Beestjes en Butterflies!

Heerlijk veel beestjes, veel verschillende technieken, verschillende mediums, designpapier en inkt, inkt, inkt! Dat is Big Project Bugs & Bees.

En ja, daar horen ook stencils en stempels bij en nog veel meer! Als je van inkt en papier houdt, ga je genieten van dit Big Project!

 

De pakketten van dit Big Project zijn uitverkocht.

Je kunt de beschrijving nog wel bestellen!

 

Big Project Bugs & Bees is een flink Big Project. In 13 online afleveringen maken we samen deze Book/Box met heel veel verrassingen erin. In de kaft zitten wieltjes verwerkt die echt kunnen draaien, uiteraard zit er in het boek een Minibook en verder zijn er meerdere verrassingskastjes die allemaal open kunnen. Alles wat je aan het project ziet, is met de hand bewerkt met papier en inkt.

In Bugs & Bees zijn veel technieken verwerkt die stap-voor-stap op film staan en in het pakket zit alles wat je nodig hebt om het complete project te maken.

Wil je Bugs & Bees in het "echt" zien? Kijk dan naar dit presentatie filmpje: 

 

Een compleet pakket

Het pakket wat bij dit Big Project hoort is weer helemaal compleet. Naast de medium's, poeders en embellishments zit alles wat je nodig hebt erin. Ook krijg je 3 stencils van Stampers Anounymous en een Stampers Anounymous stempelset! Verder gaan we werken met Alcohol Inkt en dat zit dus ook in het pakket.

Speciaal voor dit pakket worden alle bijzondere delen van de kaft en de achter deurtjes vooraf machinaal voor je uitgesneden. Je hoeft dus zelf nauwelijks chipboard op maat te snijden en zeker niet in aparte vormen. Uiteraard zit alles weer per aflevering die je gaat maken verpakt en is het chipboard, het designpapier, het kraftpapier en het water color paper voorgesneden. Helaas zijn de pakketten inmiddels allemaal uitverkocht, wel kun je de beschrijving van dit Big Project bestellen.

Zelf moet je af en toe ook wat snijden, maar ik laat je duidelijk zien hoe. Dit kan niet anders, want tijdens het werken kan het best zo zijn dat je een paar millimeter afwijkt. Bij voorgesneden onderdelen loop je dan kans dat het niet gaat passen... vandaar dat je af en toe zelf iets op maat moet maken. (Voor wie The Suitcase heeft gemaakt, het is echt stukken minder!)

 

Of alleen de beschrijving

Van dit Big Project zijn de pakketten inmiddels uitverkocht. Je kunt wel de beschrijving bestellen. Je krijgt dan ook een uitgebreide lijst met alles wat je per dag nodig hebt om dit project te maken.

Houd er wel rekening mee dat ik geen losse pakket onderdelen verkoop, je zult dus echt zelf op jacht moeten naar alle materialen. Daarnaast krijg je de mallen van de kaft onderdelen, het is best wel even werk om deze zelf op maat te snijden, maar dan krijg je ook wat! Houd er dus rekening mee dat dit een intensief klusje is. 

 

Boodschappenlijstje en gereedschappen

Voordat je gaat shoppen en in je eigen gereedschap kist duikt, is handig om naar dit filmpje te kijken:

Uiteraard is het super handig als je het pakket besteld. Dan hoef je nergens meer naar op zoek. Enige wat je nodig hebt zijn je inktkussens en je gereedschappen. Welke dat precies zijn kun je zien in het boodschappenlijstje. Lijm en tape voeg je zelf toe.

 

 

Voor deze workshop heb je een inlog account nodig. Die kun je zelf aan maken hier op de site door in de rechter zijbalk op "Registreer" te klikken. Heb je al een account, dan wordt dit project aan jouw lijstje toegevoegd. Zo houd je alles mooi bij elkaar en is het ook altijd op jouw moment voor je beschikbaar. Ook kun je er pdf-'s downloaden om bijvoorbeeld op je tablet te zetten. Zo kun je ook off-line werken. 

Welke technieken leer je?

Dit project zit vol technieken die ik nog niet eerder heb gebruikt in een project. Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Hierbij gaan we uitgebreid aan de slag met Distress Inkt en Oxide Inkt. Ik laat je stap voor stap zien hoe alles is bewerkt.

Ook gaan we werken met verschillende Alcohol Inkt technieken. En verder gebruiken we verschillende mediums, stempeltechnieken en krijg je heel veel Tips & Trics van me.

Wanneer starten we?

Inmiddels staan alle afleveringen van dit Project online in de inlog omgeving. Als je de beschrijving besteld, krijg je direct na betaling toegang tot de inlog omgeving.

De afleveringen blijven allemaal voor altijd online in de inlog omgeving staan, je hoeft dus niet gelijk mee te werken. Kies een tempo wat voor jou fijn en prettig is!

 

Hoe kun je bestellen?

Alleen de beschrijving is nog te bestellen van dit project. Klik op onderstaande knop om in de webwinkel te komen.

 

 

 

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd op voorraad en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.