Scraptacular Design

The Library of Dreams... een verzameling Dromen en Minibooks

Wat kun je je nog meer wensen dan een eigen bibliotheekje vol Miniboekjes en schattige flesjes met al je dromen erin? En als het donker wordt, doe je gewoon je eigen lantaarntje aan...

Welkom in the Library of Dreams!

 

Miniboekjes, heel veel metalen embellishments, mooie Idea-Ology embellishments, stencils van Stampers Anonymous, Distress inkt, Oxide Inkt, Paints, Paste, flesjes, Rub-on's, Design Papier en nog heel veel meer... dat is the Library of Dreams. En hoe kun je een project beter laten zien dan op een filmpje:

 

  

Een Small Project en een Big Project

Big Project The Library of Dreams is weer een echt Big Project waar je heel lang van kunt genieten en dan heb ik het alleen nog maar over het maken! Wat is er fijner dan straks na de drukke feestdagen te starten met dit nieuwe Big Project? Vier weken lang, de hele donkere januari maand, gaan we samen een de slag om eindeloos te genieten van het maken van dit Project.

We starten op de dag na Kerst met het Small Project en in drie tijd dagen heb jij ook een sterboek met een lampje erin staan. Daarna begint het Big Project en uiteraard past je Small Project daar precies weer in. (Dit project staat inmiddels al compleet online.)

  

Een compleet pakket of alleen de beschrijving?

Net zoals bij eerdere Projects kun je ook alleen de beschrijving bestellen zonder dat je het pakket besteld. Je krijgt dan ook een uitgebreide lijst met alles wat je per dag nodig hebt om dit project te maken.

Houd er wel rekening mee dat ik geen losse pakket onderdelen verkoop, je zult dus echt zelf op jacht moeten naar alle materialen.

Het pakket wat bij dit Big Project hoort is super compleet. Naast alle medium's, poeders en embellishments zit er een heleboel designpapier in. Ook krijg je 4 stencils van Stampers Anounymous, zit alle verf erin, een compleet setje rub-on's en heel veel metalen embellishments.... en nog heel veel meer.

Uiteraard zit alles weer per aflevering die je gaat maken verpakt en zijn het chipboard, het kraftpapier en de overige materialen voorgesneden. 

Zelf moet je af en toe ook wat snijden, maar ik laat je duidelijk zien hoe. Dit kan niet anders, want tijdens het werken kan het best zo zijn dat je een paar millimeter afwijkt. Bij voorgesneden onderdelen loop je dan kans dat het niet gaat passen... vandaar dat je af en toe zelf iets op maat moet maken.

 

 

 

 

Wat heb je verder nodig?

Bij ieder Project zit een "Boodschappenlijstje". Zo kun je precies zien welke gereedschappen en inkten je uit de kast moet halen. 

 

 

Voor dit project heb je een account nodig op de website. Je kunt deze zelf aan maken door in de rechter zijbalk op "Registreer" te klikken. Heb je al een account, dan wordt dit project aan jouw lijstje toegevoegd. Zo houd je alles mooi bij elkaar en is het ook altijd op jouw moment voor je beschikbaar. Ook kun je er pdf-'s downloaden om bijvoorbeeld op je tablet te zetten. Zo kun je ook off-line werken. 

Welke technieken leer je?

Dit project zit vol nieuwe technieken en oude technieken in een nieuw jasje. Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je nieuwe manieren van bouwen laten zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken, eentje zelfs met een in bind techniek.

Wanneer starten we?

Inmiddels staan alle afleveringen van dit Project compleet online in de inlog omgeving.

De afleveringen blijven allemaal voor altijd online in de inlog omgeving staan, je hoeft dus niet gelijk mee te werken. Kies een tempo wat voor jou fijn en prettig werkt!

 

Hoe kan ik bestellen?

 

Door op onderstaande knop te klikken, kom je in de webwinkel waar je de beschrijving kunt bestellen.

 

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd in eigen collectie en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.