Scraptacular Design

 

Big Project Winter Wonderland: Nieuwe technieken met Distress en Oxide Inkt

Winter Wonderland is het nieuwste Big Project. Het is een schitterend mooi gedetailleerd craft project vol inkt technieken waarin we heerlijk gaan spelen met Oxide inkt, Mica Flakes, Distress Glitter en we ook zeker niet de Texture Paste vergeten. Uiteraard gaan we ook veel stempelen. 

Samen maken we een Big Project waarin je alle details stap-voor-stap zelf maakt met behulp van alle uitleg op film.

 

 

 

 

Heel veel mooie details

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. Het huisje in de bol, de miniboekjes en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

 

Nieuwe Distress Technieken

Aan het einde van het project heb je kennis gemaakt met een heleboel nieuwe Distress Technieken die overzichtelijk terug te vinden zijn op film. Zo kun je ze later heel makkelijk nog eens op zoeken als je ze weer wilt gebruiken voor je eigen projecten. 

 

Heel veel mooie details

Je maakt een schitterend gedetailleerd craft project. Het huisje in de bol, de miniboekjes en alle versieringen zet je stap-voor-stap in elkaar. Daar bij help ik je uiteraard aan de hand van film, foto's en voor de liefhebber een beschrijving om te downloaden.

 

Alle uitleg op film

Omdat we samen stap-voor-stap werken aan de hand van movies met uitleg, kun je zelfs mee doen als je weinig Distress Inkt ervaring hebt. Zo krijg je veel meer ideeën voor het werken met Inkt en Mediums en word je steeds meer een Distress Expert!

 

Een compleet pakket

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je bij meerdere winkels moet bestellen.

 

Een cadeau voor jezelf

We verpakken het pakket als een echt cadeau voor je en het is een verrassing voor jezelf om het uit te pakken. Aan het einde van het project hou je ook nog eens stencils en stempels van Tim Holtz over ter waarde van bijna €40,00. Die voeg je natuurlijk aan je eigen collectie toe.

 

Werken in je eigen tempo

Omdat alle beschrijvingen online komen te staan in jouw inlog omgeving, kun je werken in je eigen tempo. Hierdoor gaat het nooit te snel. En wil je iets nog een keer uitgelegd zien, dan kijk je gewoon de filmpjes op je gemak nog een keertje. Alles blijft voor altijd voor je staan op de website.

 

 

 

Inkt, lijm en gereedschap

Het enige wat je zelf op moet zoeken is je inkt, de lijm en je basis gereedschappen zoals een heattool, craftsheet, schaar en liniaal. Wil je zien welke gereedschappen handig zijn bij het maken van dit project? Klik dan op de knop hieronder.

 

 

 

Bestel nu jouw Winter Wonderland pakket

 

  

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van dit Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd op voorraad en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.