Scraptacular Design

Scraptacular Design maakt Big Projects. Dat zijn grote workshops die je via deze site kunt volgen. Ook maken we Small Projects, dat werkt het zelfde maar dan duurt het project wat minder lang dan bij een Big Project. Op deze pagina lees je hoe dat in z'n werk gaat.

 

Hoe werkt een Project?

Iedere paar maanden komt er een nieuw Project uit. Een Project bestaat altijd uit twee delen: een klein projectje wat we Tiny Project noemen en een groot Project wat we Big Project noemen

Het kleine projectje past altijd in het Big Project en is daar een onderdeel van. Het komt ook altijd wat eerder uit dan het Big Project zodat je alvast een voorproefje hebt van wat er gaat komen.

De beschrijving van het Tiny Project staat altijd gratis op de site, je vind ze in de rechter zijbalk. Je kunt ze maken met je eigen materialen maar we verkopen er ook pakketjes van. Die zijn overigens een cadeautje om opgestuurd te krijgen...

Tot nu toe zijn er drie Tiny Projects: Tiny Project StarsTiny Project It's Magic! en Tiny Project The Suitcase

Een Tiny Project kun je los van een Big Project bestellen zolang er voorraad is.


Big Projects

Wil je heerlijk werken aan een groot project, nieuwe technieken leren en veel creatief plezier beleven? Dan is een Big Project wat voor jou. 

Als je een Big Project besteld, krijg je een groot, feestelijk verpakt pakket thuis gestuurd waar alles in zit wat je nodig hebt. Het enige wat je zelf nog toevoegt zijn je gereedschappen en de inkt. Verder zit echt alles in het pakket. 

Je ontvangt een inlogcode voor de website zodat je bij alle afleveringen kunt komen. Ieder Big Project bestaat uit tien tot dertien afleveringen met duidelijke stap-voor-stap foto's en filmpjes.

Bij iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden zodat je ook zonder internet verbinding kunt werken of alles uit kunt printen.

In alle pakketten zitten goede kwaliteits materialen van merken als Ranger, Prima Marketing, Stampers Anonymous, Idea-Ology en Core'dinations. 

Aan een Big Project werk je in je eigen tempo op je eigen moment. De beschrijving is altijd voor jou beschikbaar.

 

Gratis Big Project

Op 30 september 2017 start het gratis Big Project Be Creative. Iedereen kan zich gratis voor dit project inschrijven zodat je eens kunt kijken hoe een Big Project nu echt werkt. Er is van dit project geen groot pakket maar wel een klein basis pakket zodat je ook met je eigen materialen mee kunt doen.

 

 

 

Big Project Stars!

"Stars!" is een kerstproject van 13 afleveringen met heel veel inkt en distress technieken. 

 

 

 

Big Project The Suitcase

The Suitcase is een oude Vintage Koffer met daarin een Pocket Watch in een zelf gemaakt doosjes en vier Minibooks! Dit Big Project heeft 14 afleveringen! 

 

 

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd op voorraad en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap duidelijk uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.

In het Big Project zit altijd een Tiny Project, ook als je die al vooraf besteld hebt. Je hebt er dan twee! Misschien leuk om als cadeautje weg te geven....

 

Voor wie is een Big Project geschikt? 

Iedereen kan mee doen, ook als je nog niet zoveel ervaring hebt of denkt dat je niet creatief bent. 

Twijfel je? Maak dan een een Tiny Project of schrijf je in voor het gratis Big Project en je zult ontdekken dat je handiger en creatiever bent dan je denkt!

  

 

 

Wil je voortaan ook Inspriartie en het laatste nieuws ontvangen?

Geef je dan op voor de nieuwsbrief!