Scraptacular Design

Wat is een Big Project?

Een Big Project is een workshop die bestaat uit minimaal 10 afleveringen. Eigenlijk zijn het 10 kleinere workshops die samen één groot Project vormen: Een Big Project.

Alle workshops kun je online volgen, hier op de website. Je doet dat in jouw tempo, op jouw moment en ze blijven altijd voor je staan.

Drie keer per jaar ontwerp ik een nieuw Big Project. Ruim vooraf kondig ik aan dat ik daar mee bezig ben en wanneer ik het nieuwe Project laat zien. Je kunt dat vooraf al volgen via mijn Facebook en Instagram.

(En ja je ziet het goed, hier boven in de balk zie je het nieuwe Project wat pas is uitgekomen: Winter Wonderland. Klik op de foto om alles ervan te zien.)

Zodra het nieuwe Project uit komt, heb je vijf dagen om te beslissen of je mee gaat doen aan het maken van het nieuwe Project. Bestel je het nieuwe Big Project, dan krijg je toegang tot een speciaal inlog gedeelte waar alle afleveringen van de workshop één voor één online komen te staan.

Daarnaast krijg je een Big Pakket thuis gestuurd waarin alle materialen zitten voor het Project. Het enige wat je zelf toevoegt is inkt en gereedschap.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn zodra er een nieuw Big Project uit komt?

Geef je dan nu op voor onze Mailinglist.

 

 

Hoe gaat dat in z'n werk?

Nu snap ik helemaal dat je niet zomaar een Big Project besteld, je wilt vast eerst weten hoe dat in z'n werk gaat. Daarom heb ik speciaal voor jou een gratis Big Project gemaakt waar je aan mee kunt doen zonder dat er verdere verplichtingen zijn: Big Project be Creative.

Ik neem je stap voor stap mee tijdens het maken van een mooie Vintage Box met daarin een Minibook. We gaan samen aan de slag met verschillende scrapbook- en stempel technieken. Ook gebruiken we Distress Inkt om mooie Distress technieken toe te kunnen passen. 

Al die technieken staan stap-voor-stap op film en ik vertel je precies hoe je alles moet doen en waar je op moet letten. Na ieder filmpje krijg je de techniek ook nog een keertje stap-voor-stap op foto's te zien. Aan het einde van iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden die je kunt printen of op je tablet kunt plaatsen als je off-line wilt werken.

Aan Big Project be Creative kan iedereen mee doen met zijn of haar eigen materialen en kun je je gratis aanmelden zodat je toegang hebt tot de workshop omgeving via deze website. Gewoon dus om lekker te genieten van het maken van iets moois! We hebben ook een basis pakket in de verkoop in de webwinkel.

Als je in de rechter zijbalk op "Registreer" klikt, kun je zelf een inlog account aanmaken. We sturen je dan ook alle informatie over nieuwe Projects als eerste toe.

 

 

 

 

Beschrijvingen van Oude Big Projects

In 2018 zijn er drie Big Projects uitgekomen. Alle pakketten van deze Big Projects zijn uitverkocht. Zo gaat dat bij ons, op is op. Gelukkig hebben we nog wel de beschrijvingen van deze Projects en kun je dus altijd nog zelf aan de slag.

Klik hieronder op de foto's om naar de uitleg over deze Projects te gaan. Je vindt dan ook de link om ze te bestellen. 

Big Project The Suitcase

Big Project Bugs & Bees

Big Project The Library of Dreams

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van dit Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd op voorraad en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.