Scraptacular Design

Santa is coming to Town!

Ieder jaar ontwerp ik een Kerst Project en dit jaar is dat Small Project Santa's Sleigh. Op deze pagina kun je alles lezen over deze online X-Mas workshop.

 

Een Gratis X-Mas Workshop

Na het succes en de leuke reacties van Big Project be Creative waaraan iedereen gratis mee kon doen, heb ik besloten dat ik nog een keertje een gratis workshop beschrijving weg wilde geven. Dit keer is het een Kerst Workshop.

Een kerstcadeautje van mij speciaal voor jou!

Wat gaan we maken?

Samen gaan we in 4 online beschrijvingen de slee van de Kerstman maken. Hij heeft alvast wat cadeaus bij zich maar hij komt vooral de boom brengen.

De gehele slee en boom zijn gemaakt van papier. Beide worden bewerkt met inkt- en scrapbook technieken. Speciaal voor deze workshop heb ik een eigen Stencil ontworpen waardoor je de zijkanten van de slee extra mooi kunt bewerken met Texture Paste. 

Alle technieken en uitleg staan stap-voor-stap op film en ik vertel je precies hoe je alles moet doen en waar je op moet letten. Na ieder filmpje krijg je de techniek ook nog een keertje stap-voor-stap op foto's te zien. Aan het einde van iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden die je kunt printen of op je tablet kunt plaatsen als je off-line wilt werken.

Wil je zien wat we echt gaan maken? Kijk dan naar dit filmpje:

 

Wat heb je allemaal nodig?

Om mee te kunnen doen aan dit project, heb je verschillende materialen en gereedschappen nodig. Die kun je allemaal uit je eigen voorraad halen maar we hebben ook tijdelijk een compleet pakket voor je. 

Als je je opgeeft voor deze workshop, krijg je vooraf aan de start een uitgebreide uitleg over alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je een link naar het Boodschappenlijstje waarin je kunt lezen wat er allemaal in het pakket zit of wat je zelf kunt verzamelen.

Naast de materialen heb je je eigen gereedschappen nodig en Distress Inkt. 

Verder heb je een beetje scrap ervaring nodig want dit is geen hele makkelijke workshop. We werken met technieken die om precies werken en wat geduld vragen. Natuurlijk kun je er als beginner ook aan mee doen, maar verwacht dan wel dat je er wat meer tijd voor nodig hebt. Het leuke is dat je door de nieuwe technieken die ik ga gebruiken meteen een heleboel leert.

 

Het pakket

Voor deze workshop is eenmalig een serie pakketten gemaakt. Deze zijn inmiddels uitverkocht. Uiteraard kun je nog wel met je eigen materialen aan de slag en blijft de beschrijving gratis beschikbaar.

Wil je zien wat er in het pakket zat? Kijk dan op het Boodschappenlijstje.  

 

Wanneer start de workshop?

De workshop komt vanaf zaterdag 16 december 2017 in vier afleveringen online te staan in het inlog gedeelte. Zodra alle afleveringen online zijn, blijft hij oneindig staan. Je kunt dus in je eigen tempo werken op jouw moment. 

 

Hoe schrijf je je in?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in. Je krijgt dan een mail dat je aanmelding is ontvangen. We proberen je daarna zo snel mogelijk een inlogcode voor de website te sturen.

Iedereen die eerder mee heeft gedaan aan Big Project be Creative, krijgt automatisch toegang tot Santa's Sleigh en hoeft zich dus niet in te schrijven! Geef je je op voor Santa's Sleigh, dan krijg je ook toegang tot alle andere gratis projecten van Scraptacular Design en ontvang je regelmatig leuk nieuws in je mailbox.

 

 

Wat is bijzonder aan dit gratis Project?

Van dit Small Project mag je het volgende verwachten:

Je kunt werken zonder een pakket, met je eigen materialen. Bestel je wel een pakketje dan is dat als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken.

Bij inschrijving van dit Small Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen  allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.