Scraptacular Design

Dit is Big Project Stars!

Een kerstster met vijf punten waarvan iedere punt los kan worden gemaakt. Allemaal hebben ze hun eigen "geheim": Er is een Accordeonalbum, Stiekem is er een punt een Labelboek, er is een Shadowbox, een Binder en in eentje kan een miniboek: Tiny Project Stars!

Ze hebben ook allemaal een eigen techniek. Met verschillende soorten Texture Paste, Distress Inkt, Embossingpowder, Stencils, Paints, Mediums en meer zijn ze stuk voor stuk helemaal bewerkt.

Big Project Stars bestaat uit 13 online afleveringen. Inmiddels staan deze allemaal online in het inlog gedeelte. Vooraf is er een "Huiswerk" aflevering waarin ik je alvast vertel wat je kunt doen om je voor te bereiden voor de start. Naderhand is er een extra aflevering om het project goed af te sluiten. 

Alle technieken staan stap-voor-stap op film en in het pakket zit alles wat je daarvoor gaat gebruiken. 

Als je het pakket besteld, krijg je een inlogcode voor de site. Daar staan de 13 afleveringen klaar die je in je eigen tempo kunt maken. Ook kun je er pdf's downloaden om bijvoorbeeld op je tablet te zetten. Zo kun je ook off-line werken.

Nieuwsgierig geworden? Hier is een filmpje waarin je Stars kunt bewonderen: 

 

Wat er allemaal in het pakket zit, kun je hier zien:

(Er zit nog meer in het pakket wat niet op film staat: kraftpapier, printsheets en plaatjes voor in je boekjes.)

Welke technieken leer je?

Tijdens dit Project leer je ondergronden bewerken met inkt en verschillende mediums, we gebruiken embossingpowder, werken met stencils met inkt, verg en mediums en we verouderen papier. Ook bewerken we grunchpaper en maken we gebruik van watercolor paper, we werken op transparanten en doen technieken met Stickles. O ja, en ik laat je zien hoe je kunt Dry Brushen en hier en daar een trucje toepassen.

Iedereen kan mee doen, ook als je nog niet zoveel ervaring hebt. Twijfel je? Maak dan eerst het Tiny Project Stars en je zult ontdekken dat je creatiever bent dan je denkt.

 

Boodschappenlijstje

In het pakket zit alles wat je nodig hebt behalve je basis gereedschappen, lijm en Distress Inkt. In deze download vind je het lijstje met materialen.

 

Hoe kun je bestellen?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in. Wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag!

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd op voorraad en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitlegt en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.

In het Big Project zit altijd een Tiny Project, ook als je die al vooraf besteld hebt. Je hebt er dan twee! Misschien leuk om als cadeautje weg te geven....