Scraptacular Design

 

Happy Valentine! What do you love?

Een Mini Hartje... met daarin het liefste waar jij van houdt. Om altijd te bewaren of om als cadeautje weg te geven. Dat is Small Project Hugs & Kisses, ook wel afgekort Xoxo.

Hugs & Kisses is het enige Small Project van Scraptacular Design. Bij dit Project is geen Tiny Project.

Let op: Dit Project is uitverkocht. We hebben geen pakketten meer van dit project.

Small Project Hugs & Kisses bestaat uit 3 online afleveringen. Inmiddels staan deze allemaal online in het inlog gedeelte. Vooraf is er een "Huiswerk" aflevering waarin ik je alvast vertel wat je kunt doen om je voor te bereiden voor de start. Naderhand is er een extra aflevering waarin je laat zien hoe je de roosjes die je bij dit pakket krijgt ook op andere manieren kunt bewerken. 

Tijdens het maken van dit hartje ontdek je veel technieken die allemaal stap-voor-stap op film staan. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om het hartje te maken.

Wil je al wat meer zien? Kijk dan naar het volgende filmpje:

 

Welke technieken leer je?

In dit Small Project ga je het hart bewerken tot medallion. Je krijgt een basis hartje maar dan ben je er zeker nog niet! We gaan werken met Heavy Gesso, Mica poeder en Texture Paste Crackle. De roosjes worden op verschillende manieren bewerkt en ik laat je technieken zien om het project te verouderen. Uiteraard ontdek je ook hoe je om kan gaan met alle metalen embellishments in deze workshop. Tot slot kleuren we het lintje en werken we met Distress Inkt.

 

Boodschappenlijstje

Naast alles wat er in het pakket zit, heb je je eigen basisgereedschappen, lijm en Distress Inkt in een bruine tint nodig. In deze download vind je het lijstje met materialen.

 

Hoe kun je bestellen?

Helaas, dit project is uitverkocht en niet meer te bestellen.