Scraptacular Design

Frame Tiny Project Stars

Het begin van een heleboel leuks!

Het heeft even geduurd maar ik kan jullie nu eindelijk het eerste deel van m'n nieuwe plannen vertellen. 

Als je me volgt op Instagram en Facebook, heb je al gelezen dat ik druk ben met het ontwerp van een nieuwe online workshop voor de Kerst. Op dit moment leg ik de laatste hand aan deze workshop en op zaterdag 15 oktober presenteer ik de workshop met alles erop en eraan. De manier waarop ik de workshop straks online ga zetten, gaat anders zijn dan dat je van me gewend bent. 

Tiny Projects & Big Projects

De nieuwe Kerstworkshop, die "Stars" gaat heten is weer een flink project geworden. Ik kan er niks aan doen, maar de meeste projecten die ik maak, pakken groter uit dan ik vooraf had gepland. Daar krijg ik meestal weinig klachten over van jullie kant maar ik weet dat er ook dames zijn die graag eens een wat minder groot project maken. Of een projectje wat in een dag af is. Daarom heb ik iets nieuws bedacht: Tiny Projects & Big Projects.

Promo Big Project Stars

Big Projects

Een online workshop die in meerdere weken op de website komt te staan, gaat vanaf nu een Big Project heten. Hij doet z'n naam eer aan omdat het werkelijk om een meer weken project gaat wat je echt zelf thuis stap voor stap moet maken. Een flinke klus dus voor de dames die heerlijk weken lang aan een project willen werken. De nieuwe kerstworkshop die eraan gaat komen is een Bbbbbiiiiiigggggg project! Reken daar alvast maar op!

verpakking Tiny project

Tiny Projects

De titel zegt het al: Een klein projectje! Speciaal gemaakt voor iedereen die wel eens kennis wil maken met Scrapbooking, PaperArt of Mixed Media. Voor wie van een projectje houdt wat in een dag af kan zijn. Altijd met een techniek erin zodat je iets nieuws kunt uitproberen om te kijken of het je bevalt. 

Het leukste is dat een Tiny Project een voorproefje is van een Big Project want ze horen bij elkaar. Het miniboekje wat nu uit komt, past in Big Project Stars, het is er een onderdeeltje van maar je kunt hem ook prima in z'n uppie maken en je hebt er het Big Project niet voor nodig.

Miniboek in box

Komt er een Big Project uit, dan is het Tiny Project altijd een aantal weken voordat het Big Project uit komt verkrijgbaar. Zo kun je alvast genieten van de voorpret van wat er komen gaat. En bestel je later ook het Big Project, dan krijg je nog een keertje het Tiny Project... om voor iemand anders te maken, om weg te geven of gewoon lekker voor jezelf om nog een keertje van te genieten!

Miniboek Tiny Project Stars

Het eerste Tiny Project: Stars!

Volgende week zaterdag, 8 oktober 2016, komt het eerste Tiny Project op de website te staan. Het is een schattig Miniboekje geworden waar je meer over kunt lezen als je hier klikt. Je kunt hem nu al bestellen en vanaf donderdag 6 oktober worden de eerste pakketjes verstuurd. Hij is te bestellen tot en met 18 november, daarna kun je hem alleen nog bemachtigen als je Big Project Stars besteld. Hij is dan niet meer los verkrijgbaar.

Wil jij het eerste Tiny Project ontvangen?

Stuur dan een berichtje met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een factuur toegestuurd per mail.