Scraptacular Design

Ga je mee naar Joinn op 11 november?

Waar ga ik m'n Master Projects geven? Over die vraag heb ik niet lang na hoeven denken. Ik wist precies wat ik wilde als ik weer grote workshops zou gaan geven. De locatie die ik hiervoor gekozen heb is Joinn in Houten. Hier kan ik waar maken wat ik jullie wil beloven als je een workshop bij me volgt.

Want een workshop geven doe je niet in de eerste de beste ruimte vind ik. Een workshop volgen moet een feestje zijn, een dagje uit waar je van kunt genieten en waar je in de watten gelegd kunt worden. Het moet een top dag zijn waar je met een smile op je gezicht aan terug denkt. Om dat te bereiken stel ik niet alleen aan de workshop zelf eisen, maar zeker ook aan de plek waar ik m'n workshops geef.

 

Midden in het land

Omdat ik inmiddels "fans" heb in het gehele land en zelfs ook daar buiten, wilde ik een centrale plek die makkelijk bereikbaar is. Houten ligt midden in Nederland net iets onder Utrecht. Met de auto kun je er gemakkelijk komen en het parkeren bij Joinn is gratis. Je hebt dus geen extra kosten aan het einde van de dag als je weer richting huis gaat. Je hoeft niet ver te lopen van de locatie naar je auto en ook dat is fijn voor een ieder die minder goed ter been is of als het Hollandse weer minder is.

Ook het openbaar vervoer werkt helemaal mee want Joinn ligt op 30 meter vanaf station Houten. Vanuit de workshopzaal kunnen we de trein zien rijden... Tussen Houten en Utrecht rijden ieder uur vier treinen. In 10 minuten sta je op Utrecht Centraal. Mooier kon het niet!

 

Hapje eten

Joinn heeft een goede keuken. Je kunt dus verwachten dat je een hele lekkere lunch krijgt met zowel warme als koude hapjes, vers fruit en meer lekkers. Mocht je eerder aankomen of naderhand nog lekker willen eten hier, dan kan dat. Wie dus nog een eindje naar huis moet of gewoon zin heeft om de dag leuk af te sluiten is ook hier helemaal op z'n plek. Verder wordt er ook tijdens de workshop voor je gezorgd met onbeperkt koffie, thee en mineraal water met wat lekkers erbij.

Heb je last van een allergie of een voedsel intolerantie? Dan is dat hier ook geen enkel probleem want alles kan geregeld worden.

 

De Workshop Ruimte

Voor het Master Project heb ik een aparte ruimte besproken. Ik wilde dat iedereen ruime zitplek heeft, een ruime tafel om aan te werken en dat ik een workshop kan geven zoals ik die ook online geef: Alle stappen komen op foto één voor één voorbij. En ik... ik ben in plaats van het filmpje! Je weet dus zeker dat je alles kunt zien wat er wordt uitgelegd omdat ik alles ook op foto laat zien op een groot scherm! Een workshop bij mij moet duidelijk en helder zijn zodat iedereen die goed kan volgen... en een scherm helpt daar zeker bij!

O ja, en verder is de zaal gewoon heel gezellig en sfeervol aangekleed... zoals alles bij Joinn. Lunchen doen we op ons gemak in een andere ruimte dus je kunt je werk tussendoor gewoon lekker laten liggen. 

Logeren

Wie van ver komt, vindt het misschien fijn om al een dagje eerder aan te komen. Joinn heeft mogelijkheden om er minimaal twee nachten te logeren en in Houten zelf zijn meerdere gelegenheden om te overnachten voor een leuke prijs. Joinn zelf ligt in het centrum van Houten en in de omgeving is ook veel moois te zien. Als je dit wilt, moet je het wel zelf regelen. 

 

En de rest...

Morgen vertel ik je wat je kunt verwachten van een Master Project van Scraptacular Design, want die is niet meer zoals de workshop van vroeger.... Ik heb er een schepje boven op gedaan! Het heet niet voor niks een Master Project!

Zaterdag 26 augustus presenteer ik je het eerste Master Project en daar hoort uiteraard een nieuwsbrief bij. Ontvang je die nog niet? Geef je dan nu snel op door hier te klikken.

Fijne avond!