Scraptacular Design

Wat is er bijzonder aan een Master Project?

Op 11 november 2017 geef ik m'n eerste Master Project! Dat wordt niet zomaar een workshop. In dit bericht ga ik je vertellen wat een workshop bij Scraptacular Design anders maakt dan andere workshops!

Als je een workshop volgt bij Scraptacular Design, is dat niet zomaar een workshop. Wat kun je verwachten:

Je wordt ontvangen op een mooie locatie die goed te bereiken is met openbaar vervoer en met de auto. We hebben hier onze eigen zaal waar voor jou een ruime werkplek klaar staat. Je kunt de gehele dag aan dezelfde plek werken zodat je alles heerlijk kunt laten liggen tussendoor. Lunchen doen we in een aparte ruimte, dus tussendoor opruimen is niet nodig.

Je wordt de gehele dag goed verzorgt: Koffie, thee en mineraal water staan onbeperkt voor je klaar en uiteraard is daar wat lekkers bij. Ook de lunch is uitgebreid met warme gerechten en diverse broodjes, vers fruit, sap en melk. We nemen ook echt even de tijd voor de lunch zodat je je goed op kunt laden voor de tweede helft van de workshop.

Alle materialen die je nodig hebt liggen voor je klaar. Uiteraard zijn die, net als onze pakketten, feestelijk verpakt! Je hoeft alleen wat kleine dingen mee te brengen als je dat zelf wilt zoals een schaar, een extra kwastje of je eigen craftsheet. We hebben dat ook voor jou bij ons maar vaak werkt het prettiger met je eigen materialen dus ben je vrij om die mee te brengen. Vooraf hoor je ruim op tijd welke gereedschappen misschien handig zijn om mee te nemen.

De workshop wordt door mij, Anne-Marie gegeven. Samen werken we stap voor stap aan het project en ik zorg dat je met een project naar huis gaat wat af is. Doordat ik tien jaar voor de klas heb gestaan, weet ik heel goed hoe ik iets duidelijk moet uitleggen en kan ik dat ook prima aan een grote groep dames tegelijk. In de zaal is ook een groot scherm aanwezig. Alles wat ik uitleg en laat zien tijdens de workshop, kun je ook op het scherm zien. Zo weten we zeker dat iedereen de uitleg goed kan volgen.

Je leert veel technieken die je later zeker in je eigen projecten nog eens kunt gebruiken. Ook krijg je een lijst met welke materialen we gebruikt hebben.

Een maand voor aanvang van de workshop krijg je een inlog code voor de website. Hier vind je alle informatie terug: De routebeschrijving naar de locatie, het programma van de dag met de tijden, een lijstje met wat handig is om mee te nemen en naderhand de beschrijving met foto's zodat je zelf de stappen van het project nog eens na kunt lezen. 

En uiteraard ligt er altijd een cadeautje voor je klaar! Omdat dit het eerste Master Project is, krijg je zelfs een extra verrassing!

Wil je ook mee doen aan het eerste Master Project op zaterdag 11 november 2017? Schrijf je nu in.

 

groetjes,