Scraptacular Design

Santa is coming to Town!

Nog een nachtje geduld... morgen (zaterdag 25 november) is het zover, dan komt het Kerst Project van dit jaar uit. Het leuke is dat het weer een project is waar iedereen gratis op in kan schrijven. 

Ieder jaar maak ik een Kerst project, vorig jaar was dat Big Project Stars, nu is het een Small Project en ik kan je verzekeren dat het een echt Kerst Project is. Vanaf zaterdagmiddag 25 november 2017 kun je het vinden op de Project pagina.

De workshop start pas in december maar vanaf 25 november is het pakket te bestellen. Het is een Online workshop waar een compleet pakket bij hoort en dat pakket is maar tijdelijk verkrijgbaar. Wie voor dinsdag middag 28 november 12.00u besteld, heeft het pakket in huis voor dat de workshop start. Wie na deze datum besteld kan misgrijpen want we gaan er niet veel meer maken dan dat er a.s. dinsdag besteld zijn en komt geen tweede serie. Op is dus echt op!

(Inmiddels zijn alle bestellingen binnen en hebben we nog een heel klein stapeltje over straks.... Dus mocht je nog een pakket willen, dan kan dat nu nog.)

 

Waarom weer een gratis workshop?

Na het grote succes van Big Project be Creative waar iedereen gratis aan mee kon doen heb ik veel leuke reacties gehad. Zelf geniet ik er erg van als ik anderen kan inspireren om iets moois te maken met wat ik ontwerp. Daarom vind ik het erg leuk om dit nog een keertje te doen. Zie het maar als een Kerst cadeautje van mij aan jouw! Ik hoop dat je ervan gaat genieten!

Iedereen die zich eerder heeft ingeschreven voor Big Project be Creative, krijgt automatisch toegang tot dit nieuwe project. Je hoeft je dus alleen aan te melden als dit jouw eerste online workshop gaat worden.

O ja, en op de foto's bij dit bericht zie je alvast twee Sneak Peak's.... morgen laat ik alles zien! (klik hier om naar de pagina van Small Project Santa's Sleigh te gaan!)

 

Fijne avond!