Scraptacular Design

Hello 2018!

Het nieuwe jaar is al weer dikke twee dagen oud en jullie hebben me nog amper gehoord. Het lijkt wel een beetje alsof ik even verdwenen ben...

Ik ben wel even wat stiller geweest op Instagram en Facebook. In december hebben jullie ook geen nieuwe filmpjes voorbij zien komen. Geen paniek, want dat gaat allemaal snel veranderen. Ik had even tijd nodig om op m'n plannen te broeden voor 2018! 

 

Nieuwe plannen

Na de snelle groei van vorig jaar waarin m'n tokootje veranderde in een toko, was het even hoog tijd om goed na te denken over hoe ik nu verder wil gaan. Ik schreef al eerder dat ik vooral nog veel spontane projecten wilde maken maar ik wil komend jaar nog veel meer samen met jullie gaan beleven. Er zit nog steeds maar 24 uur in een dag, dus een goed plan kan dan helemaal geen kwaad... en dan heb ik even "denk" tijd nodig.... dus die heb ik genomen.

Van denken komen bij mij altijd mooie ideeën... dus al snel stonden m'n wensen op papier en moest er gekeken worden hoe dat past in de kalender want er staat veel op dat wensenlijstje kan ik je vertellen: Big Projects, Master Projects, twee beurzen en ook nog Small Projects. O ja, en daarnaast wil ik dus nog steeds veel moois maken om jullie te inspireren.... 

Het goede nieuws is dat mijn "jaarplanning" rond is... ik heb veel moois in petto waar jullie allemaal van mee mogen gaan genieten.

 

Kleine verbouwing

Om te zorgen dat ik hier in m'n studio kan doen wat ik moet doen, moest er hier in huis een kleine verbouwing plaats vinden. Ik wil namelijk alleen nog maar ontwerpen en filmen in m'n studio en geen pakketten meer maken. Daarnaast kwam ik inmiddels een boel opbergruimte tekort en dat werkt bij mij niet. Als er overal materialen liggen die geen eigen plekje hebben, is het tijd voor een oplossing.

Die oplossing hebben we gemaakt afgelopen dagen, opbergruimte is er nu meer dan genoeg. Ook heb ik een nieuwe ruimte erbij gekregen waar straks alle voorraad en het maken van de pakketten heen gaat verhuizen... ik ben nog niet helemaal klaar, maar zodra dat wel zo is zal ik jullie alles laten zien!

 

Nog even een beetje stil...

Komende dagen ben ik nog even heerlijk aan de opruim en herinrichting bezig... dus jullie gaan me nog even niet al te veel horen. Maar daarna is het hoogste tijd om te starten met het uitvoeren van al m'n nieuwe plannen voor dit jaar en zijn jullie de eerste die ik het vertel!

Tot snel dus!

 

Wil je ook als eerste horen als ik nieuws heb? Geef je dan op voor de nieuwbrief! Ik stuur hem alleen als ik je echt wat te melden heb, want ik heb zelf ook een hekel aan spam.

 

Zorg dat je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. toevoegt aan je adresboek, anders verdwijnt de mail misschien in je spam folder.