Scraptacular Design

Hallo allemaal!

Eindelijk is het dan zo ver, de nieuwe website van Scraptacular Design is online en klaar voor gebruik. Ben er zo happy mee want nu kan ik de workshops die ik geef aan jullie aanbieden op de manier zoals ik dat al heel lang wil. Ik had namelijk nogal wat wensen: Duidelijkere knoppen om de workshops te vinden, een apart blog, een pagina met alle informatie over Scraptacular en knoppen waaronder je de workshops kunt vinden. Dat is gelukt!

Als je gaat kijken zie je meteen dat je nu met een druk op de knop de Tiny Projects kunt vinden en ook de Big Projects. Er gaat komende tijd nog veel bij komen op de site, allerlei kleine dingen wil ik nog aanpassen en toevoegen dus je gaat regelmatig iets nieuws zien.

Op dit moment staan alleen de workshops van Stars op de site. Uiteraard komen daar in het nieuwe jaar meerdere nieuwe workshops bij. Tiny Workshops zijn altijd voor iedereen toegankelijk, Big Workshops alleen voor wie een pakket heeft gekocht. Deze eerste ronde kun je nog wel mee doen met de eerste twee afleveringen van Big Project Stars maar daarna kan het alleen als je een inlog code hebt. Die krijg je bij een pakket.

Er staan geen oude workshops op de website. Die blijven voorlopig op het oude weblog staan. We zijn nog aan het broeden wat we daar mee gaan doen maar mee naar de nieuwe site gaan ze niet. Mochten we de oude site uit de lucht gaan halen in de toekomst dan laten we dat zeker ver vooraf weten en hebben we een oplossing voor iedereen die ooit een workshop gekocht heeft. Geen zorgen over maken dus.

Behalve de nieuwe site start zaterdag Big Project Stars. Een nieuwe workshop in een nieuw jasje. Gisteren zijn hier alle dozen vertrokken voor iedereen die mee gaat doen en zelf vind ik het super spannend hoe iedereen het gaat vinden om op de nieuwe manier aan de slag te gaan. Alle afleveringen staan dus in een apart gedeelte en drie maal per week komt er een deel bij. Alles wordt uitgelegd aan de hand van foto's, filmpjes en werkbladen. Er komen downloads bij te staan en op die manier hoop ik dat we een flinke stap vooruit maken in duidelijke uitleg geven zodat meer dames een mooi project kunnen maken. 

Wil je een kijkje nemen op de site? Ga dan naar www.scraptaculardesign.nl 

En als je nu denkt dat dit de alle nieuwe plannen waren heb je het mis. Voor 2017 staan er nog meer leuke nieuwe dingen op stapel die nu allemaal worden voorbereid. ik broed dus lekker verder op al m'n plannen en uiteraard zijn jullie de eerste die het horen als er iets te vertellen valt.

Voor nu een fijne avond en als je zaterdag mee wilt doen aan het eerste deel van Big Project Stars ben je meer dan welkom!