Scraptacular Design

Het gaat best lekker hier...

Vandaag was het zover... ik vroeg me af wanneer die camera van m'n werktafel nu eens ging verdwijnen.... "Wanneer kan ie weg?" dacht ik.

Niet dat ik het maken van de filmpjes zat ben, in tegendeel. Ik geloof dat ik er steeds beter in word. Ik begin ook te wennen aan het "uitleggen zonder publiek" en soms voelt het een beetje alsof ik een workshop zit te geven. Probleem zit hem in iets anders, iets wat ik altijd heb als ik in de laatste fase van een workshop zit...

... ik heb een nieuw plan in m'n hoofd! Echt vreselijk is dat, als er weer ruimte komt om iets nieuws te bedenken en je zit een techniek te doen die je nog opneemt ook en ineens heb je een briljant idee. Een idee hoe je de techniek nog leuker zou kunnen maken! Tja, en dan wil ik eigenlijk ineens alles de boel laten en aan dat nieuwe plan beginnen. Maar ik heb me ingehouden en ben stug door gegaan want nog niet alle filmpjes van de 13 (!) afleveringen van Big Project Stars zijn klaar.

Wel heb ik mezelf een pauze gegund, flinke cappuccino gemaakt en ben ik direct achter m'n computer geklommen om een leuk doosje spullen te bestellen die morgen al hier zijn! Kan ik me alvast vergapen aan leuke dingies die ik binnenkort ga gebruiken. Het is maar goed dat er ook nog een Kerst vakantie aan komt! 

Dus zo gezegd, na de cappuccino weer door... zit je te filmpen en hoor je ineens boven je: "Bzzzzztttt" Stopt de camera!!! Maar dat hadden we niet afgesproken! Ik zit hier heel belangrijk werk te doen! Hoe durft ie! Suf ding! Nieuwe batterijen erin... maar dat was het niet.... schijfje vol! Ook dat nog. Het was ook een heel lang filmpje vandaag en nu zijn het er dus twee! :) Ben je weer lekker bezig, hoor je op de achtergrond je telefoon gaan... die staat dus nu op zacht.... grrrrrrr....

Het goed nieuws is dat ik lekker ver voor loop en al een heel eind ben. dus die camera gaat binnenkort van m'n bureau af. En dan begin ik lekker aan een nieuw probeersel. Wie weet wat dat zal worden.... jullie gaat het zien!

Fijne avond allemaal en alvast welterusten voor straks!