Scraptacular Design

Wat kun je op Art Specially verwachten?

Nog een week en dan is het morgen Art Specially Event in Nijkerk. Maar de vraag blijft natuurlijk: Wat kun je bij me verwachten?


Je hebt me vast al wel horen zeggen dat ik ook dit jaar weer aanwezig ben. Ik breng m'n grote tafel weer mee en de stand staat op dezelfde mooie plek als vorige jaar.

Drie maal per dag geef ik Mini Master Project The Notebook. Een workshop waarvoor je je enkele weken geleden in kon schrijven. Inmiddels zijn alle plekken volgeboekt en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen. Heb je geen plekje weten te bemachtigen of kun je niet naar Art Specially komen? Niet  getreurd, want na Art Specially ga ik van deze leuke workshop een beschrijving maken die ik als Inspiration Project op de site zal plaatsen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om te komen kijken tijdens de workshop en vragen stellen mag dan ook!

Zodra er tijd is tussen de workshops door, ga ik een Make & Take Demo geven. Je kunt dan aanschuiven als er plek is en gratis mee doen. De demo zal te maken hebben met Texture Paste en Collage Medium en komende week kun je een Sneak Peak verwachten op Instagram en Facebook

En verder heb ik uiteraard een heleboel Projects op de stand staan zodat je ze in het "echt" kunt bewonderen. Alle pakketten van Projects uit mijn voorraad gaan ook mee.

Ook heb ik allerlei materialen waarmee ik demonstreer en de workshop geef bij me voor de verkoop maar op is wel op. 

Ik hoop je te zien volgende week! 

Fijn, zonnig weekend gewenst!