Scraptacular Design

 

De laatste keer "achter de schermen"

Voorlopig dan... want ik vond het erg leuk om jullie mee te laten kijken bij wat er hier gebeurd!

De weken zijn voorbij gevlogen en dat betekend dus gewoon dat ik het prima naar m'n zin had. Ja, soms wat het een beetje veel en soms ging er wat mis, maar niet getreurd want bij ieder Project zit er wel wat tegen en het is toch maar weer mooi gelukt om heel veel dames happy te maken met dit Big Project.

Morgen, zaterdag 14 juli, start Bugs & Bees en ik kan je zeggen dat ik er heel veel zin in heb. Ik heb nog wel wat film werk voor de boeg komende weken en er zit nog een leuk ander plannetje in m'n hoofd om uit te voeren voor het vakantie wordt hier. Wie weet gaat dat allemaal nog lukken en anders komt het daarna.

Hier is in ieder geval het overzicht filmpje van afgelopen ander halve week:

Voor nu een fijn, creatief weekend gewenst!