Scraptacular Design

Behind the Scenes Week 40

Achter de schermen gebeurt hier een heleboel... er is van alles in de maak en er wordt een boel geregeld. Ik neem je mee naar m'n studio.

Soms lijk ik op Instagram erg stil... al een tijdje laat ik daar geen Stories zien. Niet omdat ik niks te vertellen heb, maar meer omdat ik m'n telefoon lekker ver weg doe als ik bezig ben met het werken aan alle plannen achter de schermen. Gelukkig heb ik tussendoor nog wel af en toe de tijd om een filmpje te maken over wat er hier gebeurt en wat ik te vertellen heb. Vandaag dan ook een Behind the Scenes van de afgelopen ander halve week:

 

 

Zit je nu gelijk op het puntje van je stoel om een Big Project be Creative pakket te bestellen? Kijk dan hier om alles over dit project te lezen.

En mocht het zo zijn dat je de nieuwsbrief nog niet hebt maar wel zaterdag het nieuwe Inspiration Project in je mailbox wilt ontvangen? Geef je dan nu op!

 

Je krijgt vanaf nu iedere week nieuwe inspiratie in je mailbox!

 

Fijne avond allemaal!