Scraptacular Design

Speciaal voor jou: Een Preview van het nieuwe Project!

Afgelopen voorjaar was ik samen met m’n lief een paar dagen in Limburg. Uiteraard hoorde daar een dagje Maastricht bij. Heerlijke stad, zonnetje scheen, fijn sfeertje en lekker gewinkeld. Niks mis mee.

Als we in een stad zijn, of dat nu in Nederland of het buitenland is, gaan we altijd op zoek naar een boekwinkel. Zo ook deze keer. En laten ze er hier nu eentje hebben die wel heel geweldig is: De Dominicanen boekwinkel in een oud kerk gebouw! Zo mooi om in zo'n gebouw met zoveel sfeer rond te dwalen en tussen boeken te snuffelen. En toen kwam het idee: Waarom heb ik nog nooit iets gedaan in een Project met veel boekjes, een soort bibliotheekje... en dan in een beetje Sprookjes sfeer...

Zo ontstond het idee voor the Library of Dreams, het Big Project wat komende zaterdag uit komt. Het lag zo voor de hand, want ik ben gek op papier en boeken. Ik spaarde beide al toen ik nog kind was en toch was dit er nog niet van gekomen.

Er komt dus een project aan met boekjes... Mini boekjes.... hoe kan het anders. En omdat je altijd moet blijven dromen zitten er ook dromen in. Ik ben nog de laatste hand aan het leggen aan het Big Project maar tot dat het zaterdag is heb ik alvast een voorproefje voor je.... Hier is speciaal voor jou als nieuwsbrief lezer de Sneak Preview!

Vergeet hem niet snel te bekijken, want volgende week woensdag verdwijnt ie weer.... tenzij je het project natuurlijk besteld. Dan blijft ie voor altijd voor je staan!

 

 

Na woensdag 14 nov. 2018 doet deze link het helaas niet meer...

 

Het Big Project kun je op dit moment nog NIET bestellen... dat kan vanaf a.s. zaterdag 10 november 2018.

Veel kijkplezier!

En hier zie je de Dominicaner Boekhandel in Maastricht: