Scraptacular Design

Wil jij straks een plekje aan tafel?

Over twee maanden is het ARTSpecially. We geven dan weer workshops op de stand. De plekken hiervoor gaan vanaf zaterdag 2 maart in de verkoop. In dit bericht kun je alles lezen over hoe je aan een plekje komt.

 

Een workshop op de stand

Vorige jaren hebben we ook workshops gegeven op de stand tijdens ARTSpecially. Dit jaar gaan we dat ook doen en we hebben de mogelijkheid voor de thuis blijvers om tijdens het weekend van de beurs gewoon thuis mee te doen met de workshop. Hoe gaat dat in z'n werk?

 

Meer plek aan tafel...

Net als vorig jaar verwachten we dat de workshop plekken weer snel volgeboekt zijn. We hebben daarom als eerste ons best gedaan om meer ruimte aan tafel te creëren en om meer workshop rondes te houden. Zo hopen we alvast meer ruimte te kunnen bieden aan meer dames.

Daarnaast gaan we ook losse pakketjes verkopen voor wie niet naar Art Specially komt en verkopen we zolang er voorraad is ook pakketjes op de stand.

 

Inschrijving

Op zaterdag 2 maart 2019 kun je vanaf s'morgens 9.00u een workshop plek kopen via deze website. Je rekent de workshop plek dan ook direct af via Ideal of Bancontact. Jouw plek is dan direct definitief. In de webwinkel tref je straks precies de dagen en tijden aan waarop de workshop gegeven wordt, je kunt dus alles zelf kiezen.

Ook kun je via de website een pakketje bestellen om thuis later aan de slag te gaan. Dit kan alleen in het weekend van 2 en 3 maart. Daarna maken we voorraad die mee gaat naar de beurs en is het losse pakketje alleen daar verkrijgbaar. 

 

Snel vol

Vorig jaar waren alle plekken in 20 minuten uitverkocht. Wil je dus echt kans maken op een plekje, zorg dan dat je op zaterdagmorgen 2 maart om 9.00u bij je computer in de buurt bent. Er kunnen geen plekken per mail worden gereserveerd.

Let op: Je kunt straks maximaal drie plekken tegelijk reserveren. Dit doen we omdat we niet willen dat de tafel in een keer vol geboekt wordt. Zo geven we meer mensen de kans op een workshop plek.

 

Thuis aan de slag

Iedereen die een workshop plek boekt of een los pakketje besteld, krijgt ook toegang tot de online inlog omgeving. Hier komt tijdens het beurs weekend zowel op zaterdag als zondag een aflevering online te staan met daarin de gehele workshop op film en foto zoals dat bij al onze beschrijvingen gaat.

Ben je geen snelle werker, dan is het misschien alvast handig om te weten dat het tempo tijdens de workshop aan tafel aan de hoge kant kan liggen voor jou. We hebben tussendoor namelijk geen tijd over om te wachten of een pauze in te lassen omdat we de workshop niet uit kunnen laten lopen. Werk je liever in een heel rustig tempo, kies er dan voor om alleen een pakketje te bestellen.

 

Demonstratie

De workshop op de stand is voor wie aan tafel zit echt een workshop, maar wil je liever komen kijken en later thuis zelf in je eigen tempo aan de slag dan kan dat ook. De workshop wordt namelijk zo gegeven dat het een demonstratie is. Je bent dus van harte welkom om alleen te komen kijken. Ook als je gewoon eens wilt zien wat we maken zonder dat je een pakketje koopt.

 

Wat gaan we maken dan?

Dat is nog een weekje geheim...  Volgende week vrijdag zal ik dat in de nieuwsbrief en op de website onthullen. 

 

Volgende week dus meer informatie over de workshop zelf... de week erna start dan de inschrijving. Uiteraard krijg je daar nog berichten over via de nieuwsbrief. 

Ben je er nu al zeker van dat je straks graag een plek aan tafel hebt? Zet dan zaterdag morgen 2 maart 9.00u alvast in je agenda!

 

groetjes,