Scraptacular Design

Ja! Het is zover... Ik kan een van m'n geheimen voor 2017 verklappen!

We gaan weer beurzen "draaien"! De eerste zal het Art Specially Event zijn op 1 en 2 april in Nijkerk. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik er nu al zin in heb.... ook al zijn we er nog lang niet klaar voor. :)

Het is heerlijk om hier thuis ontwerpen te maken en nog heerlijker sinds ik veel van m'n uitleg op film zet, maar toch "mis" is het echte contact. Ik mis de ouderwetse workshops die er vroeger waren en ook de events. Workshops geven zoals in de winkel zit er niet meer in en ik zou ook niet meer terug willen naar die tijd. Events is een toekomst idee waar ik nog lang niet uit ben maar dat ik iets wil staat wel vast.

En toen ontstond het idee om als eerste maar weer eens op beurzen te gaan staan maar dan niet met een kraampje. Nee, met een echte stand met daarin een enorme tafel waaraan ik heerlijk allerlei dames (en misschien ook wel heren) enthousiast kan maken voor Scrapbooking, Stempelen, Mixed Media en Paper Art. Dus zijn we ( Me en de achterban) dit najaar heel wat beurzen afgeweest om ze te "testen". Van lang niet iedere beurs werden we even enthousiast. Toch zijn er een aantal die eruit springen en met stip op één staat de Art Specially Beurs. Dat was van begin af aan een van m'n favorieten beurzen en ik me weer in het beurzen wereldje verdiep merk ik dat ie er uit springt om een aantal belangrijke redenen.

Een van die redenen is dat er op deze beurs echt ruimte is om iedereen die jouw stand bezoekt iets te leren en te laten zien. En dat is nu precies wat ik wil: Make & Take geven en je daarbij vol inspiratie en ideeën een top moment te bezorgen. Dat is ook wat ik met m'n online workshops als doel heb: Genieten! En dat is wat we gaan doen op het Art Specially Event.

Er moet nog heeeeeeeeeel veel gebeuren voor 1 april maar het zijn allemaal leuke dingen en ik heb er zo'n zin in! Dus komende tijd ga ik jullie heel vaak "lastig vallen" met wat er hier achter de schermen gebeurt... gewoon via deze eerste pagina van m'n website en uiteraard kun je dat ook volgen via Facebook en Instagram.

Fijn weekend allemaal!