Scraptacular Design

Wat je misschien nog wilde weten...

Afgelopen week kwamen er heel wat leuke mailtjes binnen in m'n mailbox over de AS workshop, maar ook nog wel wat vragen. Om die te beantwoorden heb ik een Movie gemaakt.

 

Wat een leuke reacties!

Wat heb ik genoten afgelopen week van alle reacties die ik al ontvangen heb over de ARTSpecially Workshop Crackle & Collage. Dank jullie wel daarvoor. Ik heb er nu al extra zin in om straks met zoveel dames tegelijk aan de slag te gaan, of dat nu op de stand is of dat je ondertussen thuis bezig bent... het voelt best wel een beetje speciaal zo!

Er waren ook vragen, natuurlijk gaat dat zo. Dat is alleen maar fijn, want dan kan ik die beantwoorden. Om dat te doen heb ik een Movie gemaakt. 

 

Het Tempo aan tafel

Een van de vragen die jullie stellen, is of ik denk dat je het tempo van de workshop bij kan houden. Daar kan ik natuurlijk geen antwoord op geven.

Wat ik je wel kan vertellen is dat ik aangegeven heb dat de workshop een flink tempo heeft. Daar bedoel ik mee dat we lekker door gaan en dus niet treuzelen. Dit heb ik vertelt om teleurstellingen te voorkomen. Ik weet dat er heel wat dames zijn die heel nauwkeurig en in een heel rustig tempo willen werken. Als je dat wilt of je kunt helaas niet anders, ga je het tempo van de workshop misschien niet bijhouden.

Dat is niet erg, dat betekent dat je thuis nog wat moet doen. En als je daar niet mee zit, kom dan vooral lekker aan tafel erbij om in een uur tijd een hele leuke en leerzame ervaring op te doen!

Als je juist nu iets erbij wilt leren, eens iets anders wilt doen en het dan prima vindt om later thuis op je gemak de puntjes op de "i" te zetten, dan kun je prima mee doen. Je doet een heleboel techniek ervaring op aan tafel. Daar draait het voor het grootste gedeelte om. Niet dat je tot in detail je Project af hebt. Dat gaat helaas ook niet in een beurshal met een rumoerige achtergrond en een beperkte tijd. Maar zeg nou zelf... dat is nu juist ook weer de charme van een beurs!

Dus nee, we werken niet als een Speedy Gonzales... maar we werken wel lekker door.

 

Hier zijn de andere vragen:

 

Materialen afhalen op de beurs

Helaas kun je geen pakketjes vooraf bestellen en die dan afhalen op de beurs. Dat heeft alles te maken met ruimte gebrek. We hebben nu eenmaal geen voorraad kast op de stand staan. Het enige wat we meenemen zijn de extra bestelde materialen voor dames die een plek aan tafel hebben. Verder gaat alles gratis op de post, ook naar België!

Zaterdag morgen om 9.00u gaat de knop aan op de home page van de site. Je kunt dan direct jouw pakket of workshopplek op de stand bestellen. 

Wie weet tot ziens op ARTSpecially!

Wil je dit weekend ook de mails rondom de inschrijving ontvangen ? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!