Scraptacular Design

Nog drie weekjes...

Het lijkt nog ver weg, maar over drie weken is het ARTSpecially. Hier gebeurt van alles aan voorbereidingen. Je kunt namelijk maar op tijd klaar zijn.

In januari vertelde ik jullie al dat een van m'n voornemens voor dit jaar is, dat ik beter voor mezelf zorg. Ik weet inmiddels dat dingen die nog op het laatste moment geregeld moeten worden, vaak stress op leveren. Niet dat ik hier dan door het huis stuiter, maar in alles een stukje voor lopen is heerlijk... het geeft rust en overzicht en het to-do lijstje hoeft ook niet vandaag af. 

Vandaar dus dat ik afgelopen zaterdag de stand al uit de kast heb gehaald. Je leest het goed, uit de kast. De stand kan namelijk precies in de trapkast. Ik wilde één en ander veranderen aan de wanden en er moest wat gecheckt, geverfd en verbeterd worden... dus werd de hele stand met alles erop en eraan tevoorschijn gehaald. Kan je zeggen dat dat nog een flinke klus was!

Hier zie je nog een deel in de kast... er stond nog een heleboel voor...

Nu kan ik in huis de stand niet in één stuk opzetten, tenminste niet op de beneden verdieping. En omdat ik niet van plan was alles naar de zolder te verslepen, heb ik hem in twee delen opgezet. Heerlijk raar gezicht, zo'n standwand in je hal. :) Maar nu kon ik wel de nieuwe goten aan de wanden maken... want daar wil ik straks van alles op kunnen zetten. 

En ja... dit soort klussen geven flinke rommel... 

Dus zo gezegd, zo gedaan. Aan het linker deel kunnen nu drie goten worden gemonteerd.

En dan maken we er straks zo iets van... 

Uiteindelijk heb ik ook de andere kant opgezet... even heerlijk schuiven met de pilaren, kastjes en plannen maken. En daarna ook hier goten aan de wand. Tot slot moesten alle oude gaten dicht en stond ik de wand te rollen. En nu staat ie helemaal beneden in de berging, klaar om zo de bus in te gaan op 12 maart! 

En dan is je ARTSpecially to-do list ineens een stuk korter geworden kan ik zeggen! Heerlijk vind ik dat. Want mijn handen willen heel graag beginnen met het uitwerken van alle ideeën die er in m'n hoofd zitten voor het nieuwe Big Project wat eind mei uit komt. En met een lange to-do list daarnaast, lukt dat niet zo lekker.

O ja, die to-do list is nog niet foetsie hoor... want het zijn nu nog een heleboel mini klusjes en volgende week maandag gaan alle dozen voor Master Project Crackle & Collage dicht. En er komt nog vracht.... en er moeten nog onderdelen worden gemaakt.... dus genoeg te doen hier komende dagen. Wil je dat volgen? Kijk dan op Instagram, want daar laat ik regelmatig zien wat er achter de schermen gebeurt.

Fijne dag vandaag allemaal en geniet van de week!