Scraptacular Design

Goodmorning!

Het is weekend! Working weekend! Ja, je leest het goed, er wordt hier gewerkt. Nou vind ik dat helemaal niet erg want ten eerste voelt het niet als werken en ten tweede is het leuk wat ik hier allemaal achter de schermen aan het doen ben. Het nieuwe Small Project is namelijk klaar!

En dat betekent dat ik aan de slag kan met de planning: Uitzoeken wat er nog gebeuren moet, de website voorbereiden, materialen bestellen, nieuwe etiketten ontwerpen en natuurlijk aan jullie verklappen dat het nieuwe ontwerp volgende week zaterdag, 11 februari gepresenteerd gaat worden. Het is altijd achter de schermen een heleboel geregel voordat het nieuwe project bij jullie op de mat valt.

Als je de Sneak-Peak op de foto bekijkt, zie je al dat het een Valentijns Project is en het heet Xoxo. Hugs & Kisses of helemaal voluit: Small Project Hugs & Kisses. Het is een klein project waar weer lekker veel nieuwe technieken in zitten en waar je zeker iets van kunt leren. Daarnaast kun je er natuurlijk weer een heleboel plezier aan beleven tijdens het maken.... maar volgende week vertel ik daar alles over.

Nu dus lekker aan het werk.... want dit moet geregeld en daarna gaan we starten met de voorbereidingen van de stand voor Art Specially. Dat duurt ook nog maar een dikke vijftig dagen en dan staan we vandaag heerlijk in Nijkerk Make & Takes te geven van technieken die we in onze workshops gebruiken. Genoeg te doen dus!.

Fijne zaterdag!

P.s. Wil je de laatste nieuwsbrief van Art Specially lezen? Klik dan hier om deze te bekijken.