Scraptacular Design

Een Life Sneak Peak

Vandaag heb ik zo iets leuks! Een Life Sneak peak van het nieuwe Big Project wat eind mei uit komt!

Afgelopen weken ben ik achter de schermen al volop bezig met het ontwerpen van een nieuw Big Project. Normaal laat ik daar voorlopig niks van zien, maar er is al een onderdeel helemaal klaar... en dat onderdeel staat op dit moment te bewonderen op ARTSpecially!

Natuurlijk wil ik ook dat alle thuisblijvers mee kunnen genieten, dus daarom heb ik speciaal voor jullie een filmpje gemaakt:

Voor nu moet je het hier even mee doen... ik ga nog niet meer vertellen. Niet over welk papier ik ga gebruiken, welke kleuren inkt er aan te pas komen enzovoort.

Uiteraard komen er nog meer Sneak Peaks en ik heb ook nog een heel leuk, nieuw plan in de uitwerking in de aanloop naar de presentatie van het nieuwe Project. Wil je overal als eerste van op de hoogte zijn? Geen je dan op voor de nieuwsbrief en je krijgt alles als eerste in je mailbox!

 

 

Fijne dag vandaag, wij genieten op ARTSpecially!