Scraptacular Design

Mr. Watson: Dreamer of Dreams...

Hij lijft een beetje mysterieus... Mr. Watson met z'n bolhoed.

Hier is m'n nieuwste Etcetera Tag! 

Als je me al een tijdje volgt, heb je misschien gezien dat ik bij m'n vorige bestelling bij Stampers Anonymous ook een aantal van m'n favoriete stempels op hout heb laten maken... dat doen ze daar gewoon nog voor je! 

Eén van die favorieten was Mr. Watson... en nu staat ie dus op m'n Tag! 

Uiteraard heb ik ook weer de camera aan gehad terwijl ik heerlijk voor mezelf aan het werk was... helaas is de film soms niet helemaal goed opgenomen omdat de camera een kwart slag gedraaid was maar je kunt het meeste gewoon prima zien! Hier is ie dan, Mr. Watson my Dreamer of Dreams! 

Over de Texture Paste heen heb ik Distress Crayon Antique Bronze gebruikt....  

En zelf ben ik helemaal weg van de wieltjes die onder z'n hoed uit komen. 

Ook de gaten in z'n romp maakt dat ie nog meer mysterieus is... is ie wel echt? Of is ie alleen maar mechanisch? 

En spelen met wieltjes blijft leuk! Zeker als ze terug komen in verschillende laagjes! 

Het liefst begon ik vanmiddag alweer aan een nieuwe tag... alleen is er nu "even" iets anders wat voor gaat: Het nieuwe Big Project wat over drie weken uit komt. Ook heerlijk om te doen hoor... alleen kan ik daar niet zoveel van laten zien aan jullie op ontwerp gebied.

Wil je als eerste ook alles weten over het nieuwe Project? Geef je dan nu op voor onze Mailing List.

 

 

Maar maak je geen zorgen, er is genoeg anders om te laten zien en dat doe ik op Instagram. Nee, niet op andere kanalen en ook niet in een movie hier... Instagram is voor mij makkelijk plaatsen en daarom doe ik het daar. Als ik het op nog meer plekken moet gaan plaatsen wordt het ineens heel veel werk... dus wie er achter de schermen mee wil kijken: Volg me gewoon op Instagram

Fijne middag allemaal, ik ga aan de ontwerp! :)

P.s. Stempels die Stampers Anonymous speciaal voor me gemaakt heeft, kwamen allemaal per twee binnen. Inmiddels zijn de stempels die ik dus dubbel had verkocht. Ik kan je dus nu niet Mr. Watson leveren maar eind mei bestellen we weer bij Stampers Anonymous... Mail me mocht je er graag ook eentje willen! Bij genoeg belangstelling laat ik ze mee komen.