Scraptacular Design

Binnenkort: Een nieuw Big Project!

Op zaterdag 25 mei presenteer ik het nieuwe Big Project wat op dit moment achter de schermen in de maak is! In dit bericht kun je er alvast wat meer over lezen.

 

Once Upon A Time...

Geloof jij nog een beetje in Sprookjes? En in Elfjes en andere Magic figuren? Ik wel, gewoon omdat het zo leuk is! Samen zijn ze het onderwerp van m'n nieuw Big Project. 

Ik ga er verder nog niks over verklappen maar over drie weken, op zaterdag 25 mei 2019, laat ik je alles zien! Je mag al wel weten dat het nieuwe Project "Once Upon A Time" gaat heten....

 

Hoe gaat dat in z'n werk, zo'n nieuw Big Project?

Op zaterdag 25 mei laat ik jullie dus alles zien wat je wilt weten over het nieuwe Project. Je hebt dan vijf dagen om te beslissen of je mee wilt doen. Op woensdag 29 mei sluiten we namelijk de inschrijving. We gaan dan alles bestellen zodat we hier aan de slag kunnen met het maken van alle pakketten die besteld zijn tussen 25 mei en 29 mei 2019. En ja, dan hebben we er altijd wel een paar "over"... maar meestal zijn dat er geen tien. We maken namelijk nooit een grote voorraad, bij ons is uitverkocht ook echt uitverkocht.

Bestellen doen je straks via de webwinkel. Je kunt dan ook extra materialen mee bestellen die je nodig hebt tijdens het maken van het pakket. Denk bijvoorbeeld aan een heattool of een bepaalde kleur inkt. Alles om het Project te maken zit in het pakket maar je voegt wel zelf inkt, lijm en je gereedschappen toe. Die laatste drie hebben we dan dus ook voor je in de aanbieding en kun je direct mee bestellen. Als jouw pakket dan bij je aankomt, ben je er in één keer klaar voor.

Wij gaan hier in vijf weken tijd alle pakketten maken. En geloof me, dat is vijf weken heel hard en heel fantastisch werken! Als je dus een pakket besteld, krijg je het pas in de eerste week van juli. Het nieuwe Project start in het weekend daarna. (Dus mocht je nu nog een bergje "dit wil ik ook nog maken" klussen hebben, dan heb je nog de tijd tot begin juli! :) )

Wil je ondertussen volgen wat er achter de schermen gebeurt? Kijk dan op m'n Instagram want daar laat ik bijna iedere (door de weekse) dag wel iets zien van wat we hier doen.

 

Een extra verrassing!

Vorige twee keer heb ik vooraf aan een Project een klein stukje van het Project online gezet... dat verdween weer na een paar dagen maar kwam wel terug in de beschrijving voor wie mee deed aan het Project. 

Deze keer ga ik dat anders doen en ik heb daar een heel leuk plan voor! Volgende week stuur ik je daar een extra mail over... dus houd je mailbox goed in de gaten want dit wil je niet missen! 

 

 

Wil je nu nog meer lezen over hoe een Big Project werkt? Kijk dan op deze pagina. Hier vertel ik je precies hoe een project in z'n werk gaat en waar je een voorbeeld kunt vinden.

Fijn weekend!