Scraptacular Design

Doe je mee aan de Technieken Week?

Op zaterdag 25 mei komt het nieuwe Big Project uit: Once Upon a Time.

Ik weet dat er al heel veel dames erg nieuwsgierig zijn en dat wachten verschrikkelijk lang duurt.

Natuurlijk zou ik al wel alles willen laten zien, maar dat gaat gewoon nog niet. Sommige dingen zijn nog niet af, van sommige dingen weet ik nog niet of er genoeg materialen voor te krijgen zijn en soms wil ik op laatste moment nog iets veranderen. Daarom heb ik iets leuks voor je!

 

Ik ga technieken met jullie delen

Toch heb ik een plan! Een heel leuk plan! Vanaf zaterdag 18 mei ga ik om de dag een techniek uit het nieuwe Big Project met jullie delen. In een speciale movie laat ik een techniek uit het Project zien. Je kunt dan mee doen en zelf al aan de slag gaan met die techniek. En natuurlijk laat ik tussendoor ook af en toe een glimp van het nieuwe Project zien.... extra Sneak Peak's dus!

 

Niet op het blog

De technieken komen niet op het blog te staan, want ze zijn eigenlijk "geheim". Alleen voor wie later het Project koopt, komen de technieken terug in de beschrijving van het Project. Zo horen immers bij het nieuwe Big Project. Ze zullen dan ook maar tijdelijk te zien zijn.

Als je je opgeeft om mee te doen aan deze Once Upon a Time Technieken week, kun je straks de technieken zien. Je krijgt dan iedere keer dat er een nieuwe Techniek voor je klaar staat een mail van me. Zo kun je er geen eentje missen. Alleen via die mail kun je mee spieken achter de schermen van het nieuwe Big Project.

Op woensdag 29 mei 2019, als de inschrijving voor het nieuwe Big Project sluit, verdwijnen alle technieken weer. 

 

Hoe doe je mee?

Klik op onderstaande knop en lees er alles over. Dan zie jij straks als eerste de nieuwe technieken uit Once Upon a Time!

 

 

groetjes,