Scraptacular Design

Wat je misschien nog wilde weten...

Over een dikke week komt het nieuwe Big Project uit! In de aanloop daar naar toe starten we komende zaterdag de Once Upon a Time Technieken Week! 

Tijdens de Technieken Week ga ik meerdere technieken uit het nieuwe Project laten zien. Dat doe ik alleen voor wie zich opgeeft, ze komen dus niet hier op het blog te staan. 

Hoe dat allemaal in z'n werk gaat, kun je hier lezen. Toch zijn er ook vragen die ik nu afgelopen dagen in m'n mailbox kreeg en de antwoorden daarop vind je hieronder!

 

Welke materialen heb je nodig?

Eigenlijk heb je geen materialen nodig. Het idee van de Technieken week is dat je gaat genieten van de filmpjes die er komen, je ziet dan wat ik doen met materialen die je misschien al hebt of die je niet hebt. Je krijgt dan een indruk van wat er straks gaat komen in het nieuwe Big Project. Je leert een aantal nieuwe technieken en die je uiteraard direct toepassen op je eigen werk.

Als je het Project koopt, heb je de materialen straks in huis als jouw Big Pakket bij je binnen komt. 

Natuurlijk kun je ook nu al met de techniek aan de slag gaan, dan zul je misschien wel soms op zoek moeten naar iets wat ik gebruik. En nee, wij verkopen geen materialen die je in de filmpjes gaat zien. Alle materialen die we op voorraad hebben, gaan de pakketten in.

 

Waarom blijven de technieken niet voor altijd staan?

De Technieken komen één voor één online te staan in een afgeschermde omgeving. Daar blijven ze staan tot en met woensdag 29 mei 2019 24.00u. Daarna zijn ze weg. Ze horen namelijk bij het Big Project en eigenlijk zijn ze dus alleen beschikbaar voor wie het Project gekocht heeft. Ze zijn dus "Geheim".... maar je mag meekijken tot en met woensdag 29 mei. 

 

Kun je na 18 mei ook nog mee doen?

Ja hoor! Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 29 mei 2019.... alleen heb je dan korter tijd om alle fimpjes te bekijken. 

 

Mag ik de mails die ik straks krijg doorsturen?

Natuurlijk mag dat! We doen de Technieken Week omdat we graag een stukje van het Project al willen delen en omdat we er veel dames happy mee willen maken. Dus als je iemand weet die je er blij mee kunt maken, stuur dan gerust de mails door! (Of vertel aan iemand waar hij of zij zich in kan schrijven.)

 

Is het alleen leuk als je mee gaat doen aan het nieuwe Big Project?

Nee hoor! Je leert er een heleboel van en als je graag nieuwe Technieken leert is dit je kans. Je krijgt een indruk wat we gaan doen tijdens het Project maar dat wil niet zeggen dat je ook mee moet doen aan het Project. 

 

Tot slot, wat kost het?

Niks! Het is een cadeautje. En omdat het tijdelijk beschikbaar is, kost het zeker niets. Want alle Projecten die je bij ons koopt, blijven namelijk wel altijd beschikbaar voor je. Zou dus een beetje raar zijn als je moet betalen voor iets wat weer verdwijnt.

 

Wil je je opgeven voor de Once Upon a Time Technieken week? Klik dan op de knop hieronder en lees hoe het werkt. 

 

 

groetjes,