Scraptacular Design

De Old Projects zijn aan het verhuizen!

Misschien heb je het al in de laatste nieuwsbrief gelezen, misschien ook niet maar de oude projecten die op de oude website staan zijn aan het verhuizen naar de nieuwe website. Ze komen allemaal onder het kopje Old Projects te staan.

Iedere online workshop die we in het verleden hebben uitgebracht, wordt nu per aflevering omgezet naar een pdf document dat je kunt downloaden. Zo kun je ze opslaan op je eigen computer. Uiteraard blijven ze ook op de website staan dus ze zullen altijd terug te vinden zijn. We doen dit omdat er nog heel wat dames een workshop hebben liggen die ze nog af moeten maken en omdat we de oude website ergens komende maanden uit de lucht gaan halen. 

Tja, en als je dan zo bezig bent om al je oude werk voorbij te zien komen, zie je ook af en toe hele leuke oude projecten.... zoals dit schattige mini-boekje wat aan de bol van "Let is Snow!" hing. Je kunt hem dus nog steeds maken want hij staat in beschrijving deel 8 van "Let it Snow!"

Wat misschien ook wel leuk is om te vertellen, is dat we alle oude projecten meenemen naar Art Specially op 1 en 2 april in Nijkerk. Je kunt ze daar dan allemaal bewonderen... wie weet ga je er daarna dan nog wel eens mee aan de slag. We hebben geen pakketten meer van deze workshops en we kunnen ook geen losse onderdelen meer leveren maar dat ze leuk blijven staat vast.

Happy day vandaag!