Scraptacular Design

Winter Wonderland... spelen met Distress en Oxide!

Inkt, water, Grunge, Oxide, Paste, Mica en Glitter.... Hier is Big Project Winter Wonderland!

 

 

Een nieuw Big Project

Winter Wonderland is het nieuwe Big Project wat vanaf nu te bestellen is. Een Project vol inkttechnieken waarin we heerlijk gaan spelen met Oxide inkt en we ook zeker de Texture Paste niet vergeten. Uiteraard gaan we ook veel stempelen.

Een compleet pakket

Het pakket wat bij dit Big Project hoort is helemaal compleet. Naast alle medium's, poeders, verf en embellishments zit er designpapier en heel wat Water Color Paper in. Uiteraard zitten alle embelishments van papier en metaal in het pakket en deze ronde extra veel van Stampers Anonymous: Een stencilset, een groot stencil én een Stampset! En natuurlijk de grote bol waar we het huisje in gaan maken.

Alles zit per onderdeel wat je gaat maken verpakt en zijn het chipboard, het kraftpapier en de overige materialen voorgesneden. 

Zelf moet je ook nog wel wat snijden, maar ik laat je duidelijk zien hoe. Dit heeft alles te maken met dat jij hier en daar misschien een millimetertje anders uit komt en het dan fijn is dat je het chipboard zelf precies op maat kunt maken. Bij exact voorgesneden onderdelen loop je bij dit project de kans dat het niet gaat passen... vandaar dat je af en toe zelf iets op maat moet maken. Uiteraard krijg je daar tips voor hoe je dat precies moet doen.

 

 

Wat heb je verder nodig?

Bij ieder Project zit een "Boodschappenlijstje". Zo kun je precies zien welke gereedschappen en inkten je uit de kast moet halen. Deze zitten niet in het pakket. In onderstaand filmpje laat ik je zien wat je precies nodig hebt:

Helaas kun je geen extra materialen meer bestellen.

De meeste materialen konden we voor je bestellen. Dat deden wij op maandag 25 november. Dat is inmiddels geweest dus extra bij bestellen gaat niet meer. We hebben nog wel pakketten in de webwinkel staan die je kunt bestellen en als je een pakket besteld kun je ook even kijken welke materialen we nog over hebben die bij dit project passen. Ze staan allemaal in de webwinkel.

 

 

Voor dit project heb je een account nodig op de website. Je kunt deze zelf aan maken door in de rechter zijbalk op "Registreer" te klikken. Heb je al een account, dan wordt dit project aan jouw lijstje toegevoegd. Zo houd je alles mooi bij elkaar en is het ook altijd op jouw moment voor je beschikbaar. Ook kun je er pdf-'s downloaden om bijvoorbeeld op je tablet te zetten. Zo kun je ook off-line werken. 

Beperkte voorraad

Bij eerdere projecten maakten we net zo veel pakketten als dat er bestellingen binnen kwamen. Daar zijn we om verschillende redenen mee gestopt. We hebben nu een schatting gemaakt voor wat we denken te verkopen plus een klein beetje extra. Het kan dus prima zo zijn dat er komende tijd nog pakketten te bestellen zijn maar we sluiten niet uit dat we binnenkort al uitverkocht zijn. 

Wil je graag mee doen aan Big Project Winter Wonderland? Bestel dan nu jouw pakket!

 

 

Ja, je krijgt ook een lampje bij je project voor in het sneeuwlandschap!

 

Welke technieken leer je?

Afgelopen week was het Winter Wonderland Technieken Week, je hebt daarin al vier technieken uit dit project kunnen ontdekken maar we hebben er nog meer!

We gaan in het project ook aan de slag met andere Oxide technieken, ik laat je zien hoe je heel mooi kunt werken met Glitter Dust en Mica Flakes. Je leert hoe je een Pop-up kunt bouwen, we bewerken papier wat onbewerkt was, ik ga je een techniek laten zien met je strijkijzer, we werken in 3D en nog veel en veel meer!

Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je weer andere manieren van bouwen zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken. Ook gaan we helemaal ons eigen papier maken met Stempels, inkt en Water Color Paper.

 

Wanneer starten we?

Op donderdag 2 januari 2020 start dit project met de eerste aflevering. Wie nu besteld krijgt zo snel mogelijk een pakket toegestuurd.

Alle afleveringen komen op zaterdagen, dinsdagen en donderdagen online te staan. In totaal zijn het 13 afleveringen. 

De afleveringen blijven allemaal voor altijd online in de inlog omgeving staan, je hoeft dus niet gelijk mee te werken. Kies een tempo wat voor jou fijn en prettig werkt!

 

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt alleen bestellen via de webwinkel. Klik op de knop hieronder om daar direct naar toe te gaan. 

Helaas kunnen we alleen pakketten versturen binnen Nederland en België. Voor beide landen komen er geen extra verzendkosten bij.

 

 

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd in eigen collectie en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitgelegd en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.