Scraptacular Design

Once Upon a Time... The Magic of Ink & Paper

Er was eens een tijd van Sprookjes, inkt, Designpapier en nog meer inkt.... Hier is Big Project Once Upon A Time!

 

Een nieuw Big Project

Once Upon a Time is het nieuwe Big Project van Scraptacular Design. Het is niet alleen een nieuw ontwerp wat nu uit komt, maar dit Big Project is ook het eerste Big Project in "een nieuw jasje".

Er zit in dit project geen Small Project of Tiny Project meer.... maar wel twee Bonusdagen die minstens samen net zo groot zijn als een Small Project. Je kunt dus je hart ophalen!

Een compleet pakket

Het pakket wat bij dit Big Project hoort is super compleet. Naast alle medium's, poeders, verf en embellishments zit er een heleboel designpapier in. Ook krijg je 2 stencils van Stampers Anounymous, een Stampers Anonymous Stampset, foilpapers, Water Color Paper, voorbedrukte plaatjes voor het transferen en alle metalen embellishments.... en nog heel veel meer.

Uiteraard zit alles weer per aflevering die je gaat maken verpakt en zijn het chipboard, het kraftpapier en de overige materialen voorgesneden. 

Zelf moet je af en toe ook wat snijden, maar ik laat je duidelijk zien hoe. Dit kan niet anders, want tijdens het werken kan het best zo zijn dat je een paar millimeter afwijkt. Bij voorgesneden onderdelen loop je dan kans dat het niet gaat passen... vandaar dat je af en toe zelf iets op maat moet maken. Dit is inmiddels wel veel minder dan in vorige projects doordat we bijna alles geautomatiseerd kunnen snijden.

 

Big Project Once Upon a Time is uitverkocht!

 Wat heb je verder nodig?

Bij ieder Project zit een "Boodschappenlijstje". Zo kun je precies zien welke gereedschappen en inkten je uit de kast moet halen. Deze zitten niet in het pakket. In onderstaand filmpje laat ik je zien wat je precies nodig hebt:

 Bestellen van losse materialen is helaas niet meer mogelijk.

 

 

Voor dit project heb je een account nodig op de website. Je kunt deze zelf aan maken door in de rechter zijbalk op "Registreer" te klikken. Heb je al een account, dan wordt dit project aan jouw lijstje toegevoegd. Zo houd je alles mooi bij elkaar en is het ook altijd op jouw moment voor je beschikbaar. Ook kun je er pdf-'s downloaden om bijvoorbeeld op je tablet te zetten. Zo kun je ook off-line werken. 

 

 

Welke technieken leer je?

Afgelopen week was het de Once Upon a Time Technieken Week, je hebt daarin al vier technieken uit dit project kunnen ontdekken maar we hebben er nog meer! We gaan ook aan de slag met Sticky Powder en Foilsheet, ik laat je zien hoe je heel mooi kunt werken met Glitter Dust en de Glitter Duster en nog veel meer. 

Naast het bouwen met chipboard gaan we designpapier bewerken. Vooral bij het werken met Chipboard ga ik je nieuwe manieren van bouwen laten zien. Daarnaast maken we ook meerdere miniboekjes met verschillende technieken. Ook gaan we aan de slag met suède en vilt.

 

 

Wanneer starten we?

Op zaterdag 13 juli start dit project met de eerste aflevering. Dat klinkt nog heel ver weg maar we hebben alle tijd nodig tot dan om te zorgen dat alle pakketten goed gevuld worden en alle materialen uit de US naar Nederland komen.

Alle afleveringen komen op zaterdagen, dinsdagen en donderdagen online te staan. In totaal zijn het 13 afleveringen. 

De afleveringen blijven allemaal voor altijd online in de inlog omgeving staan, je hoeft dus niet gelijk mee te werken. Kies een tempo wat voor jou fijn en prettig werkt!

 

Hoe kan ik bestellen?

Alle pakketten voor het Big Project zijn uitverkocht. We maken namelijk altijd alleen pakketten op bestelling. Hiervoor kun je je éénmalig inschrijven. De inschrijving voor Once Upon a Time is inmiddels achter de rug.

Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en het uitkomen van nieuwe projecten? Geef je dan nu op voor de mailinglist!

 

 

  

Wat is er bijzonder aan een Big Project?

Van een Big Project mag je het volgende verwachten:

Alles zit in het pakket! Je hoeft dus niet zelf op zoek naar materialen, geen grote potten mediums te kopen terwijl je maar een beetje nodig hebt en het kost je geen extra tijd en verzendkosten omdat je er niks naast hoeft te bestellen. Distress Inkt zit niet in het pakket, dat heeft iedereen bijna altijd in eigen collectie en zou het pakket alleen maar kostbaarder maken. Lijm en tape regel je ook zelf. Daarnaast gebruik je je eigen gereedschappen.

Het pakket is als cadeau verpakt. Het is een feestje om het open te maken. Ieder pakket is anders en altijd is het weer een verrassing.

Bij aanschaf van een Big Project krijg je een inlogcode voor de website. Hier staat jouw beschrijving klaar. Je kunt daardoor in je eigen tempo en op jouw moment aan de slag. Ook is er altijd een start aflevering waarin je je goed kunt voorbereiden op wat je gaat maken. De beschrijving blijft altijd voor jou beschikbaar.

Je leert heel veel technieken. Hierdoor kun je ook ontdekken welke je erg leuk vindt en zelf nog eens wilt gebruiken. Je ontdekt ook wat de mediums en andere materialen in het pakket allemaal voor mogelijkheden hebben.

Alle technieken staan duidelijk op film. Alles is stap-voor-stap uitgelegd en je kunt het net zo vaak terug kijken als je wilt. Daarnaast worden alle technieken ook op foto nog een keer herhaald.

Alle beschrijvingen kun je downloaden zodat je ze kunt printen of op je tablet kunt plaatsen en zonder internet kunt werken.