Scraptacular Design

 

Doe je mee aan de Technieken week?

Op vrijdag 22 november komt het nieuwe Big Project uit: Winter Wonderland.

Ik weet dat er al heel veel mensen erg nieuwsgierig zijn en dat wachten verschrikkelijk lang duurt. Maar helaas moet je toch nog even wachten want pas als alles hier helemaal tot in de puntjes geregeld is, kan ik het nieuwe project laten zien. Dat duurt dus nog eventjes en daarom heb ik iets leuks voor je!

 

Ik ga weer technieken met jullie delen

Het wordt al een beetje traditie en omdat er de vorige keer zoveel leuke en lieve reacties waren doe ik het weer: De Technieken week! Vanaf zaterdag 16 november ga ik om de dag een techniek uit het nieuwe Big Project met jullie delen. In een speciale movie laat ik een techniek uit het Project zien. Je kunt dan mee doen en zelf al aan de slag gaan met die techniek. En natuurlijk laat ik tussendoor ook af en toe een glimp van het nieuwe Project zien.... extra Sneak Peak's dus!

 

 

Niet op het blog

Net als de vorige keer komen de technieken niet op het blog te staan, want ze zijn eigenlijk "geheim". Alleen voor wie later het Project koopt, komen de technieken terug in de beschrijving van het Project. Ze horen immers bij het nieuwe Big Project. Ze zullen dan ook maar tijdelijk te zien zijn.

Als je je opgeeft om mee te doen aan deze Once Upon a Time Technieken week, kun je straks de technieken zien. Je krijgt dan iedere keer dat er een nieuwe Techniek voor je klaar staat een mail van me. Zo kun je er geen eentje missen. Alleen via die mail kun je mee spieken achter de schermen van het nieuwe Big Project.

Op woensdag 27 november, vijf dagen na de start van de verkoop van het nieuwe Big Project, verdwijnen alle technieken weer. 

 

Hoe doe je mee?

Klik op onderstaande knop en schrijf je snel in! Dan zie jij straks als eerste de nieuwe technieken uit Winter Wonderland!

 

 

 

Iedereen kan mee doen!

Heb je nog geen ervaring met Big Projects? Wil je gewoon eens kennismaken? Of zit je al te poppelen om mee te doen? De technieken die ik ga laten zien zijn voor iedereen geschikt! Dus niet alleen voor Ladies en Gentlemen die mee willen gaan doen aan het Big Project. Juist nu is het je kans om kennis te maken en te ontdekken wat er allemaal kan!

 

 

Ik zie je graag terug vanaf zaterdag 16 november aanstaande!

groetjes,

P.s. Winter Wonderland "klinkt" als een Kerstproject maar is dat niet... het is een Winter Project wat straks start op 2 januari 2020.