Scraptacular Design

Doe jij straks mee aan Crackle & Collage?

Op 13 en 14 april is het ARTSpecially in Nijkerk. Uiteraard zijn wij ook weer aanwezig dit jaar met onze stand en geven we hier weer een workshop geheel in Scraptacular Stijl.

 

Tijdens deze workshop op de stand maken we samen een Jacobsladder. Op de ladder gaan we aan de slag met verschillende technieken met Crackle Paste, Collage Medium, Collage Paper en Kraftcore cardstock. Natuurlijk gaan we ook stempelen en maken we gebruik van het Stamping Platform.

En kom je niet naar ARTSpecially, dan kun je ook thuis mee doen!

In dit bericht vertel ik alles over de workshop. 

 

 

 

Eerst een filmpje

 

Wat gaan we maken?

We maken een Jacobsladder waarbij het vooral gaat om de bewerkingstechnieken op de ladder. Tijdens de workshop leer ik je meerdere technieken op verschillende materialen. Zo gaan we werken met Texture Paste Crackle, gaan we aan de slag met Oxide Inkt, werken we met Collage Paper, stempelen we een ondergrond, doen we een techniek met Kraftcore Cardstock en uiteraard zetten we de ladder in elkaar.

Het draait in de workshop om de techniek, maar Scraptacular zou Scraptacular niet zijn als het niet een Project in 3D wordt! Vandaar dus dat we er aan het einde van de workshop een Jacobsladder van maken.

Thuis afmaken 

Waar we niet aan toekomen tijdens de workshop op de stand, is het bewerken van de binnenpagina's. Dat zul je later zelf moeten doen. Uiteraard krijg je daar wel ideeën voor tijdens en na de workshop.

Iedereen die mee doet krijgt ook toegang tot de online omgeving op de website. Daar staat in het weekend van ARTSpecially de gehele workshop in twee delen voor je klaar. Zo kun je dus zien hoe je de pagina's van de ladder kunt bewerken maar ook heerlijk thuis mee doen als je alleen een pakketje koopt.

Alle uitleg op de site is uiteraard weer op film gezet, vind je terug in stap-voor-stap foto's en kun je downloaden in een aparte beschrijving voor jezelf.

Plekken op de stand en losse pakketten

Je las het al, er komen dus ook losse pakketjes te koop. De workshop plekken voor op de stand die nog open zijn, kun je nu via de webwinkel bestellen. Pakketjes zijn alleen nog te verkrijgen tijdens ARTSpecially op de stand. We verkopen geen losse pakketten meer vooraf. Dat was alleen mogelijk in het weekend van 2 en 3 maart.

Voor wie is de workshop geschikt? 

In principe kan iedereen mee doen aan de workshop. Toch plaatsen we er een opmerking bij: We werken stevig door tijdens de workshop! We hebben namelijk maar beperkt tijd omdat we per dag meerdere ronden willen draaien van de workshop. Daarom kunnen we niet uitlopen. Tussendoor wachten omdat iemand het tempo niet bij kan houden omdat je nog weinig ervaring hebt of weet van jezelf dat je heel langzaam werkt, is helaas geen optie. 

Vind je dit geen probleem? Kom dan gerust aan tafel erbij! Je krijgt toegang tot de online omgeving en kan daar alles later terug vinden. Zo kun je thuis de puntjes op de i zetten mocht je niet helemaal klaar zijn.

Werk je liever in een rustiger tempo? Koop dan een pakketje op de beurs en kom daar lekker een uurtje kijken! De workshop wordt namelijk zo gegeven dat het niet alleen draait om de dames die aan tafel zitten maar ook een demonstratie is voor de omstanders. Je mag prima vragen stellen als je alleen kijkt, ook als je geen pakketje koopt ben je meer dan welkom om te komen kijken!

Wat je verder nog moet weten

Kom je op de stand de Jacbosladder maken, dan heb je geen extra eigen materialen nodig. Natuurlijk wil je de ladder thuis afmaken maar dat kan met iedere stempel die je zelf al in je collectie hebt. Daar heb je nog wel wat Distress Inkt bij nodig maar daarvoor is iedere kleur bruin geschikt. 

Ga je thuis aan de slag, dan heb je wel de medium's en de paint nodig. Die zitten niet in de pakketjes. Op het boodschappenlijstje hieronder vind je precies wat er in de workshop aan tafel wordt gebruikt en wat je eventueel zelf kunt toevoegen.

Op de beurs zelf verkopen we ook wat losse materialen die we in de workshop gebruiken. Je kunt vooraf hier geen bestelling meer voor plaatsen. 

 

 

 

Wanneer kun je bestellen en wat kost het?

Je kunt alleen nog een pakket verkrijgen op de beurs zelf. 

 

Mocht je na het lezen van dit bericht toch nog een vraag hebben, mail me dan gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik zie je graag terug op ARTSpecially of in de inlogomgeving.

Fijne dag vandaag!