Scraptacular Design

Wat kun je van ons verwachten tijdens Art Specially?

In het weekend van 14 en 15 april is het Art Specially. Een bijzondere beurs voor de Stempel, Inkt en Papier liefhebber. Scraptacular Design staat ook dit jaar weer op deze heerlijke beurs en in dit bericht kun je lezen wat je er van ons kunt verwachten.

Gratis Make & Takes

Net als vorig jaar kun je bij ons gratis aanschuiven voor een uitgebreide Make & Take. We hebben plek voor 7 mensen tegelijk om te kijken naar wat ik demonstreer en tegelijk mee te doen. Eigenlijk dus een soort "Demo Make & Take". We zullen meerdere keren per dag een Make & Take geven op beide dagen. Welke dat worden ben ik nog op aan het broeden.... dus als je me op Facebook en Instagram in de gaten houdt, zie je als eerste een Sneak Peak voorbij komen. Ook kun je je opgeven voor de nieuwsbrief zodat je echt als eerste van alles op de hoogte bent.

 

 

Na Art Specially komt de uitleg van de Make & Takes uiteraard met een filmpje en stap-voor-stap foto's op de site te staan. En is er geen plek om aan te schuiven? Kijk dan gewoon mee... dat is altijd goed. Je bent van harte welkom!

 

Een Mini Master Project

Dit jaar geven we ook op beide dagen twee maal een Workshop van ongeveer 1,5 uur op de stand. We maken een Notitieboekje... althans, we maken de kaften en die zetten we vast aan een klein notitieboekje. Je gaat dus met een kant en klaar notitieboek de stand weer af en een hoofd vol nieuwe ideeën, Tips & Trics.

Inschrijven

Voor de Mini Master moet je je vooraf inschrijven, dat kan vanaf nu. Wel zijn er kosten verbonden aan het meedoen aan deze workshop. Per persoon is dit €12,50. 

Waarom doen we dat? Art Specially is toch bedoeld om overal gratis aan te schuiven? Daar heb je helemaal gelijk in, maar Scraptacular Design is niet een stand waar je van alles en nog wat kunt kopen en op een beurs staan is erg kostbaar. We geven je graag de mogelijkheid om gratis aan te schuiven tijdens de Make & Takes maar voor de workshop vragen we een bedrag zodat we de kosten daarvan kunnen dragen.

Daarnaast willen we graag vooraf de plekken verdeeld hebben omdat we geen "ruzie" willen op de stand. Er wordt soms bijna iemand van z'n kruk geduwd om mee te kunnen doen hebben we vorig jaar ontdekt.... en dat vinden we nou niet echt sfeer verhogend.....

 

Wat ga je leren/maken?

We gaan aan de slag met Oxide Inkt op Water Color Paper. We werken met een Resist techniek, met Embossing, met Collage Medium en uiteraard leer je meer over Oxide inkt. Samen verwerken we het papier waar je op werkt tot twee mooie kaftjes voor om een kant-en-klaar notitieboek en ga je met een mooi notitieboek de stand weer af. Je kunt het project hier boven op de foto zien.

Je kunt bij het maken van het notitieboek niet zelf de kleur bepalen, hij wordt zoals je op de foto ziet. De tekst op het bordje kan verschillend zijn.

 

Hoe kun je je inschrijven?

 

Helaas zijn alle plekken vol! Dat ging razend snel nadat de inschrijving open was. We hebben daardoor twee extra workshops bij gepland maar meer gaan we niet doen want dan is er te weinig ruimte voor gratis Make & Takes.

Uiteraard ben je van harte welkom om te komen kijken tijdens de workshop!

Inschrijven kon via onderstaande knop. (Die hebben we inmiddels verwijderd.) Je komt dan in een formulier terecht wat je in kunt vullen. Daarin geef je ook aan voor welke dag je graag een plekje wilt hebben. Je kunt je opgeven met maximaal drie personen tegelijk. Wil je met meer dan zullen meerdere mensen het formulier in moeten vullen. Kinderen zijn ook welkom als er tegelijk ook een volwassen mee doet. Houd er wel rekening mee dat het echt even flink werken wordt!

Na invullen krijg je binnen 48 uur een bevestigingsmail gestuurd. Dat wil dan nog niet zeggen dat je plekje definitief is. Je krijgt van ons eerst een factuur thuis gestuurd die binnen drie werkdagen betaald moet zijn. We sturen je geen herinnering als dat niet zo is, jouw plek vervalt dan automatisch. Pas na betaling is je plek definitief en krijg je een bevestiging hiervan per mail.

We houden op de achtergrond de inschrijvingen bij, zodra we vol zijn nemen we er nog een aantal inschrijvingen aan voor op de reservelijst. Mocht er iemand afhaken tussentijds, dan zijn dat de eerste gelukkigen die we mailen. Let op, je kunt je alleen opgeven via het formulier, niet per mail! Dat doen we omdat we dan precies de volgorde in de gaten kunnen houden, wel zo eerlijk.

O ja, je kunt aangeven of je op zaterdag of op zondag de workshop wilt volgen. We geven de workshops aan het begin en aan het einde van de dag. Precieze tijden krijg je te horen na inschrijving.   

Bij de Mini Master mag je natuurlijk ook altijd komen kijken als je niet mee kan/wilt doen. Je bent van harte welkom!

En heb je nog hele andere dingende vragen? Mail me dan gerust op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.