Scraptacular Design

The Notebook, een Mini Master Project tijdens Art Specially

Op 14 en 15 april was het Art Specially in Nijkerk. Daar heb ik op de stand zes maal deze Mini Master gegeven en ik kan je zeggen dat dat heel erg leuk was om te doen!

De workshop plekken die beschikbaar waren, waren in no-time uitverkocht. Voor mij was dat super leuk, maar ik heb ook veel mensen teleur moet stellen en dat vind ik altijd minder leuk om te doen.

Daarom heb ik besloten dat ik komende tijd deze workshop op film en foto ga zetten en er een Inspiration Project van maak voor m'n trouwe nieuwsbrief lezers.

Iedere vier a vijf weken maak ik een Inspiration Project voor m'n nieuwsbrief lezers en de eerst volgende zal dit Minibook zijn.

Je moet nog wel heel even wachten... want ik heb nog heel wat op te ruimen en te regelen voordat er een gaatje in m'n agenda zit waarin ik op m'n gemak aan het filmen kan. Het kan dus nog wel een weekje of twee, drie duren.

Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Geef je dan snel op via onderstaande knop en ook jij krijgt dan van mij toegang tot alle oude Inspiration Projects en alles wat ik in de toekomst ga maken.