Scraptacular Design

Het eerste nieuwe Master Project: Butterflies!

Op zaterdag 11 november a.s. geef ik van 10.30u tot 17.00u een Master Project Workshop bij Joinn in Houten. Samen maken we een prachtige speeldoos waarin veel Scrap,- Stempel- en Mixed Media technieken zijn verwerkt. 

Heb je ook zin in een dag vol plezier, nieuwe ervaringen, nieuwe technieken leren en lekker creatief aan het werk zijn? Lees dan hier verder!

 Let op: Deze workshop is helaas al voorbij. We gaan binnenkort de datum bekend maken van de eerst volgende Master Project dag. 

 

Een Scraptacular Design workshop in een nieuw jasje

Master Project Butterflies is een leerzame dag workshop waar je zeker veel plezier aan beleefd. De gehele workshop wordt gegeven door mijzelf, Anne-Marie. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat je stap-voor-stap dit hele project kunt maken.

Ik laat je zien hoe je alle technieken goed kunt toepassen en ik leer je daarbij veel nieuws. Door mijn onderwijs ervaring weet ik goed hoe ik iets duidelijk moet uitleggen en kan ik dat ook prima aan een groep enthousiaste dames tegelijk. Ik maak daarbij ook gebruik van een groot projectie scherm zodat ik zeker weet dat iedereen alles goed kan zien. Wil je weten wat er bijzonder en anders is aan mijn workshops? Kijk dan in dit bericht voor meer uitleg.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een project wat echt af is en heb je een heleboel nieuwe kennis over werken met inkt, verf, papier en embellishments. Je hebt ook zeker nieuwe inspiratie om te gebruiken in jouw eigen projecten. De stempel die we in dit project gebruiken krijg je cadeau!

Waar wordt de workshop gegeven?

Een workshop geven doe je niet in de eerste de beste ruimte, een workshop moet een feestje zijn, een dagje uit waarvan je kunt genieten en waar je in de watten gelegd wordt. Deze top dag gaan we houden bij Joinn in Houten.

Houten ligt centraal in het midden van Nederland en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed te bereiken. Bij Joinn kun je heerlijk eten en je mag dus ook een uitgebreide lunch verwachten. We hebben een mooie ruimte besproken en iedereen krijgt een ruime workshopplek. 

Wil je meer weten over de locatie? Kijk dan in het blog bericht over Joinn.

 

 

Welke technieken leer je?

Tijdens dit Master Project laat ik je zien hoe je met meerder lagen verf, inkt, gesso en poeders een kaal doosje omtovert tot een Distressed look speeldoos. We gaan aan de slag met verschillende materialen die allemaal voor je klaar staan.

We werken met mediums, embellishments en gears die vooraf voor je zijn uitgestanst en ready voor gebruik zijn. (Nee, je hoeft de wieltjes niet schoon te maken... :) )

Verder leer ik je hoe je met chipboard een inzet bouwt voor het doosje en waar je op moet letten als je een speeldoos in een werkstuk wilt verwerken. Tot slot bewerken we de embellishments. 

Wat moet je zelf meebrengen?

Je hoeft niet veel mee te nemen maar je eigen schaar, mesje, pincet en craftsheet zijn wel wenselijk. Ook ga ik je vragen om een extra penseel mee te brengen en een potlood kan ook handig zijn. Als je een heattool hebt, is die ook fijn want dan hoef je geen heattool te delen met je buurvrouw en dat werkt altijd prettiger. 

Na inschrijving krijg je vooraf duidelijk te horen wat je mee kunt brengen. Heb je dan iets niet, dan kun je het uiteraard van me lenen!

 

Moet je verder nog iets weten?

Omdat dit de eerste workshop is die ik ga geven in de nieuwe vorm, ligt er voor iedere deelnemer eenmalig een speciale verrassing klaar naast de stempel die je krijgt.

Wie weinig of geen ervaring heeft met Mixed Media, Scrapbook of Stempelen kan ook deelnemen aan deze workshop. Ook jij kan leren en ervaren hoe alles in z'n werk gaat. M'n jaren lange onderwijservaring maakt dat ik je snel op weg kan helpen. Het kan hooguit zo zijn dat je een beetje harder moet werken omdat ervaren dames wat sneller zijn dan jij. 

 

Hoe schrijf je je in?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in. Ik ga dan zo snel mogelijk voor je aan de slag om je inschrijving definitief te maken. Je krijgt een factuur thuis gestuurd die je binnen tien dagen kunt betalen. Na betaling is de plek definitief voor jou! We hebben een beperkt aantal plaatsen voor deze workshop. Vol is echt vol!

 

  

Wat krijg je allemaal?

Top dag op een top locatie, inclusief lunch, dranken en lekkers.

Alle workshop materialen feestelijk verpakt.

Stempel als cadeautje om mee te nemen.

Toegang tot de inlog van de site voor alle informatie.

Gehele workshop gegeven door Anne-Marie

En er ligt een extra verrassing voor je klaar!