Scraptacular Design

A Little Birdie bestaat uit drie delen. Als je op de plaatjes klikt, kun je de pdf's downloaden.

De beschrijving die je hier kunt downloaden is van een oud project. Hij is lang niet zo mooi als de nieuwe Projects. (Er zitten bijvoorbeeld geen filmpjes bij.) Toch is hij nog steeds super om te maken, net zo leuk en inspirerend. 

Je mag deze beschrijving vrij downloaden en voor jezelf gebruiken. Veel plezier met A Little Birdie!

 

Er is helaas geen "Boodschappenlijstje" van "A Little Birdie". Hieronder kun je de tekst lezen die destijds op de website stond. Ook uit de beschrijving kun je opmaken wat je precies nodig hebt.

Het worksheet om de wanden van het huisje te maken is te downloaden door hier te klikken.

Wat zit er allemaal in het pakketje?

Wie een pakketje aanschaft krijgt alles om het huisje in elkaar te zetten op het gebied van chipboard, kraftpapier, cardstock, designpapier, takjes en mos voor het dakje, alle bloemen en blaadjes, twee gipsraampjes, embospoeder, Crackle Paint en Distress glitter.

Zelf zul je nog lijm, tape, acrylverf (ik heb groen en bruin gebruikt) Distress Inkt in een bruine tint, basis gereedschappen, Embos pen, Distress Tool, schuurblok en eventueel een heatgun nodig hebben. Daarnaast heb je langzaamdrogende inkt nodig om het raampje te kunnen embossen. Uiteraard kun je ook een "kaal" raampje op het dakje maken.