Scraptacular Design

Let it snow! bestaat uit acht delen. Als je op de plaatjes klikt, kun je de pdf's downloaden.

De beschrijving die je hier kunt downloaden is van een oud project. Hij is lang niet zo mooi als de nieuwe Projects. (Er zitten bijvoorbeeld geen filmpjes bij.) Toch is hij nog steeds super om te maken, net zo leuk en inspirerend. 

Je mag deze beschrijving vrij downloaden en voor jezelf gebruiken. Veel plezier met Let it Snow!

 

 

 

 

Helaas is er geen boodschappenlijstje van Let it Snow! Hieronder vind je de tekst die destijds op de website stond. Ook uit de beschrijving kun je opmaken wat je precies nodig hebt.

Het boodschappenlijstje: 

  • Embosinkt (langzaam drogende transparante inkt)
  • Distress Inkt in een bruine tint en een blauwe tint. (Ik heb Brushed Corduroy, Broken China en Peeled Paint als hoofdkleuren gebruikt en hier en daar stiekem een beetje van Faded Jeans en Old Paper. De laatste twee zijn niet echt noodzakelijk.)
  • Heatgun. Zonder kun je je werk niet mooi drogen, geen poeders smelten en lint mooi bewerkt drogen... 
  • Stickles Crystal, blending tool, schuurblok, Paper distresser worden veel gebruikt.
  • Glimmermist kun je zonder maar het geeft wel een mooi extra effect op de kaft en de pagina's.
  • Inkt in een rood kleurtje is leuke voor de sneeuwman op de kaft.
  • Verder heb je basismaterialen nodig als craftsheet, snijmesje, goede schaar, prikten, vouwden, liniaal, dubbelzijdig tape, 3D dotz of blokjes, Tacky Glue, kwastjes, een clearblok voor de stempels, babydoekjes om je stempels schoon te maken, een waterspray en klemmetjes of knijpers zodat je niet alles lang vast hoeft te houden tijdens het drogen.

Wat zit er in het pakket? 

Wil je zelf aan de slag zonder pakket? Kijk dan ook hieronder welke materialen er nodig zijn. Ga je op jacht naar designpapier, dan heb je drie kleuren kraftcore cardstock of normaal cardstock nodig. Van ieder vel minimaal 2. Designpapier is in 5 verschillende varianten gebruikt, 2 vel per design is ruim voldoende. Ook is er speciaal watercolor paper gebruikt.

Het pakket wordt geleverd met alle materialen en onderdelen van papier op maat, alle lint, alle embellishments, de grote plastic bol, een heel flesje Distress Stain Picket Fence, clear embossing powder, Crackle Paint Rock Candy Clear, Een flesje Glossy Accents en vier stempels van Stampers Anounymous.