Scraptacular Design

Ik ben Anne-Marie van Zon en mijn passie is om workshops te geven met Scrap-, Stempel- en Distress technieken.  Ik werk graag samen met jouw aan een leuk project en stiekem leer ik je dan ook wat nieuwe technieken.

Omdat ik tien jaar voor de klas heb gestaan, weet ik heel goed hoe ik iets duidelijk moet uitleggen en kan ik dat ook prima aan een grote groep enthousiaste dames tegelijk.

Ook heb ik een scrapbookwinkel gehad en ben ik helemaal op de hoogte van alles wat er op de creatieve markt te krijgen is aan materialen.

 

Distress! 

In mijn projecten zie je altijd Distress producten terug, ik ben namelijk een grote fan van Tim Holtz, maar ook Finnabair is zeker een inspiratie voor me.

Ik werk dan ook veel met Distress Inkt, Distress Paint, Distress Mediums, Gel Mediums, Texture Paste en Stencils. Vaak is dat niet in het platte vlak maar in 3D. Er komt dus altijd papier, chipboard, leuke embellishments en meer bij kijken. 

 

Workshops

Ik ontwerp twee soorten workshops: Projects, die kun je via de website volgen aan de hand van een compleet pakket wat je bij me kunt kopen en Master Projects. Dat zijn life workshops die je in een groep kunt volgen op een mooie locatie in Houten.

 

                       

                     lees hier alles over de online workshops                                                  lees hier alles over de life workshops

 

  

Een gratis Project om aan mee te doen

Er is ook een gratis Big Project om aan mee te doen. Iedereen mag zich hiervoor gratis inschrijven en kan mee doen met z'n eigen materialen. Zo kun je een keertje achter de schermen spieken bij een Big Project en ontdekken of het wat voor jou is.

 

 

Wil je inspiratie in je mailbox?

Dat kan hoor! Elke maand stuur ik iedereen op m'n mailinglist een kleine beschrijving van een Mini Workshop. Helemaal gratis ontvang je dan filmpjes en stap-voor-stap foto's met een klein Projectje wat je met je eigen materialen kunt maken. 

Daarnaast plaats ik iedere maandag avond een filmpje op het blog met een nieuwe techniek erin. Dat doe ik omdat ik je graag inspiratie geef.

 

Als ik ander leuk nieuws heb, stuur ik je dat ook.
Zorg dat je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. aan je adresboek toevoegt, dan komt de mail niet in je spam.

 

Wat je verder misschien nog wilt weten

Ik zou nog zoveel kunnen vertellen hier maar volgens mij kun je beter even rustig rondkijken op m'n site.

Mocht je me daarna toch nog iets willen vragen dan vind ik het leuk als je me mailt. Dat kan dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Je krijgt altijd antwoord van me.

Verder zoek je misschien nog m'n contactgegevens of m'n algemene voorwaarden.

Ik zie je graag terug bij een workshop!