Scraptacular Design

Hai! Ik ben Anne-Marie en ik maak Online Workshops. Ik noem ze Big Projects omdat het workshops zijn waar je heerlijk een tijd mee aan de slag kunt. 

In mijn projecten zie je altijd Distress producten terug, ik ben namelijk een grote fan van Tim Holtz, maar eigenlijk haal ik m'n inspiratie overal en nergens vandaan. 

Ik werk veel met Distress Inkt, Distress Oxide, Paint, Mediums, Texture Paste, Stencils, Stempels en uiteraard met (design)papier!

Speciaal voor jou heb ik een gratis Big Project zodat je kunt ontdekken hoe het werkt:

  

 

Wil je zien hoe je een account aan maakt? klik dan HIER 

 

Wat is een Big Project?

Een Big Project is een workshop die bestaat uit minimaal 10 afleveringen. Eigenlijk zijn het 10 kleinere workshops die samen één groot Project vormen: Een Big Project.

Alle workshops kun je online volgen, hier op de website. Je doet dat in jouw tempo, op jouw moment en ze blijven altijd voor je staan.

Drie keer per jaar ontwerp ik een nieuw Big Project. Ruim vooraf kondig ik aan dat ik daar mee bezig ben en wanneer ik het nieuwe Project laat zien. Je kunt dat vooraf al volgen via mijn Facebook en Instagram.

Zodra het nieuwe Project uit komt, heb je vijf dagen om te beslissen of je mee gaat doen aan het maken van het nieuwe Project. Bestel je het nieuwe Big Project, dan krijg je toegang tot een speciaal inlog gedeelte waar alle afleveringen van de workshop één voor één online komen te staan.

Daarnaast krijg je een Big Pakket thuis gestuurd waarin alle materialen zitten voor het Project. Het enige wat je zelf toevoegt is inkt en gereedschap.

 

 

Big Project be Creative: Een Gratis kennismaking

Nu snap ik helemaal dat je niet zomaar een Big Project besteld, je wilt vast eerst weten hoe dat in z'n werk gaat. Daarom heb ik speciaal voor jou een gratis Big Project gemaakt waar je aan mee kunt doen zonder dat er verdere verplichtingen zijn. Kijk maar hoe dat werkt als je inlogt op de website:

Ik neem je stap voor stap mee tijdens het maken van een mooie Vintage Box met daarin een Minibook. We gaan samen aan de slag met verschillende scrapbook- en stempel technieken. Ook gebruiken we Distress Inkt om mooie Distress technieken toe te kunnen passen. 

Al die technieken staan stap-voor-stap op film en ik vertel je precies hoe je alles moet doen en waar je op moet letten. Na ieder filmpje krijg je de techniek ook nog een keertje stap-voor-stap op foto's te zien. Aan het einde van iedere aflevering kun je een beschrijving downloaden die je kunt printen of op je tablet kunt plaatsen als je off-line wilt werken.

  

Doe je mee?

Meld je nu gratis aan om kennis te maken met mijn Big Projects. Uiteraard houd ik je dan ook op de hoogte van alle nieuwe projecten die uit komen en de inspiratie die ik laat zien op m'n blog. Als je in de rechter zijbalk op "Registreer" klikt, kun je zelf een inlog account aanmaken.

 

 

Wil je zien hoe je een account aan maakt? Klik dan HIER            

   

Wil je gelijk starten? We hebben ook een basis pakket voor je!

Aan Big Project be Creative kan iedereen mee doen met zijn of haar eigen materialen en je kunt je gratis aanmelden zodat je toegang hebt tot de workshop op de website. Gewoon dus om lekker te genieten van het maken van iets moois.

We hebben ook een speciaal basis pakketje van Big Project be Creative. Hierin zitten alle basis materialen die je nodig hebt en ook het chipboard op maat.

In het volgende filmpje kun je zien wat je allemaal nodig hebt:

  

 

Voor wie zonder pakket wil werken, geef ik in de beschrijving precies de afmetingen van alles wat er in het pakketje zit. Je kunt het dus ook prima zelf verzamelen. 

Wat je precies nodig hebt vind je in het boodschappenlijstje.

 

 

Ik zie je graag terug tijdens het maken van Big Project be Creative!

 

 

Het is m'n passie om bezig te zijn met Scrap-, Stempel- en Distress Technieken

en daarmee een online workshop te ontwerpen waardoor jij mee kunt

genieten en een geweldige ervaring kunt beleven!