Scraptacular Design

Het is m'n passie om bezig te zijn met Scrap-, Stempel- en Distress Technieken

en daarmee een online workshop te ontwerpen waardoor jij mee kunt

genieten en een geweldige ervaring kunt beleven!

 

Ik ben Anne-Marie van Zon en mijn passie is heerlijk bezig te zijn met Scrap- Stempel en Distress materialen. Daarmee maak ik projecten die ik graag met anderen deel. Er is namelijk niks leuker dan een beetje inspiratie doorgeven!

De meeste projecten worden uiteindelijk online workshops waarin ik je precies laat zien hoe jij stap-voor-stap alles kunt maken. En het leuke is dat je daarvoor alle materialen die er nodig zijn in een kant en klaar pakket bij me kunt bestellen.

Vier keer per jaar komt er een nieuw project uit. Wil je ze allemaal zien? Je vindt ze hier.

 

 

 

Distress! 

In mijn projecten zie je altijd Distress producten terug, ik ben namelijk een grote fan van Tim Holtz, maar eigenlijk haal ik m'n inspiratie overal en nergens vandaan.

Ik werk veel met Distress Inkt, Distress Oxide, Distress Paint, Distress Mediums, Gel Mediums, Texture Paste en Stencils en uiteraard met (design)papier!

Vaak is dat niet in het platte vlak maar in 3D. Er komt dus bijna altijd chipboard, leuke embellishments en meer bij kijken. 

 

Online Workshops

Via deze website kun je werken aan meerdere Projects. Dat zijn online workshops waarvoor ik regelmatig een nieuwe serie pakketten verkoop.

In een pakket zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan behalve inkt en je basis gereedschappen, die hebben de meeste crafters allemaal in de kast staan. Heb je iets niet? Dan kun je het altijd gelijk met je pakket mee bestellen, wel zo handig.

Er zijn meerdere projecten op de site die je gratis kunt volgen, kijk maar eens op de Projects pagina. Daarnaast zijn er veel projecten die je kunt volgen via het inlog gedeelte van de site en na het bestellen van een pakket. Iedere paar maanden komt er een nieuw project uit om weer heerlijk uren van te genieten.

 

            

 

  

Een gratis Project om aan mee te doen

Wil je eerst weten hoe een Project in z'n werk gaat? Er is ook een gratis Project om aan mee te doen: Big Project "be Creative!" Iedereen mag zich hiervoor gratis inschrijven en kan mee doen met z'n eigen materialen. Zo kun je een keertje achter de schermen spieken bij een Big Project en ontdekken of het wat voor jou is.

 

 

Wil je inspiratie in je mailbox?

Dat kan hoor! Bijna iedere maand stuur ik iedereen op m'n mailinglist een kleine beschrijving van een Mini Workshop. Helemaal gratis ontvang je dan filmpjes en stap-voor-stap foto's met een klein Projectje wat je met je eigen materialen kunt maken. 

Daarnaast plaats ik regelmatig een filmpje op het blog met een nieuwe techniek erin. Dat doe ik omdat ik je graag inspiratie geef.

 

Als ik ander leuk nieuws heb, stuur ik je dat ook.
Zorg dat je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. aan je adresboek toevoegt, dan komt de mail niet in je spam.

 

Wat je verder misschien nog wilt weten

Ik zou nog zoveel kunnen vertellen hier maar volgens mij kun je beter even rustig rondkijken op m'n site.

Mocht je me daarna toch nog iets willen vragen dan vind ik het leuk als je me mailt. Dat kan dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Je krijgt altijd antwoord van me.

Verder zoek je misschien nog m'n contactgegevens of m'n algemene voorwaarden. En hier vind je de Privacy Verklaring.

Ik zie je graag terug bij een workshop!